ponedeljek, 10. december 2018

K A T E J A : Magic!


Hi my Beloved!

Now I have a question on the refrigerator: why it's worth living for?


For painting, writing, warm genuine heart relationships, love, family, developing myself as a soul, joyful growth, laughter, humor, fun. Lightness, travel, inspiration, beautiful dressing, enjoying a coffee.


I've always loved music! I love genuine good music. Diversified! What have I heard today, which made me so happy?! I already know! Uh, I already remember... I'm going to listen to it.




That always happens to me. I'm so in a moment that I forget about time. It's totally consuming me in. I enjoy this so much. Conversations. Laughter. Joy. Or activities, such as painting.


More and more I want to fill my life with beauty. But not so outward beauty. So, for the soul.


Everything is in autumn shades. My clothes too. I love autumn. I love skirts. And great boots. Warm. Super comfortable! The best is yet to come! We're going to a coffee with a friend! I can’t wait! Magic!


Life loves you!

Love with all your heart!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

P.S.S.: Hey, your life is loving you! Trust! I am inspired to open my heart. Anyone is inspired o listen to his own heart. We walk each in our hearts direction.


**

SLO: K A T E J A : Čarobnost!


Hej moje drage, moji dragi!

Zdaj imam na hladilniku vprašanje, zakaj je vredno živeti? 
Za slikanje, pisanje, tople pristne srčne odnose, ljubezen, družino, razvijanje sebe kot duše, radostne rasti, smeha, humorja, zabavnosti. Lahkotnosti, potovanj, navdiha, lepega oblačenja, užitka ob kavi. 


Glasbo sem že od nekdaj oboževala! Rada imam pristno dobro glasbo. Raznoliko! Katero sem že danes slišala, ki me tako razveselila!?! Že vem! Uh, že vem… bom jo kar šla poslušat.

To se mi vedno zgodi. Tako sem v trenutku, da kar pozabim na čas. Čisto me posrka. Tako uživam v tem bivanju. Pogovorih. Smehu. Veselju. Ali dejavnostih, kot so slikanje. 


Vedno več in bolj si želim napolniti svoje življenje z lepoto. Ampak ne tako lepoto navzven. Tako, za dušo. 

Vse je v jesenskih odtenkih. Tudi moja oblačila. Rada imam jesen. Rada imam krila. Sploh pa udobne škorenjčke. Tople. Super udobne! Najboljše pa še pride! S prijateljico na kavi! Komaj čakam! Čarobno!


Življenje te ljubi!

Ljubi z vsem srcem!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly













P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!


P.S.S.: Hej, življenje te ljubi! zaupaj! Sem navdih, da odprem svoje srce. Vsak, ki išče svojo pot, naj prisluhne svojemu srcu. Hodimo vsak po svoji srčni poti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar