ponedeljek, 31. december 2018

Brez pritiska...


Kaj ni to lepo? Nov začetek, novo leto?! Vse staro s lahko izbriše in pozabi. Lahko ostane v starem letu, če mu pustimo. Potem pa lahko gremo sveže naprej. Pa si želimo vse pozabiti? 

Želimo imeti prav, ali biti srečni? 

Lahko vse pustimo zadaj, kar nam več ne služi. Samo določitev smo stran od tega.

Uh, leto se še začelo ni, pa je že pridiga! To pa je začetek. Ali zaključek.

Se lahko odprem vsemu dobremu? Si lahko svoje življenje predstavljam na veliko? Kaj bi delala, če čas in denar ne bi bila ovira?

V tako smer naj letos gredo moje želje in novoletne zaobljube. Čutim, da še je treba s čim pomesti. Treba še je kaj razčistiti. Treba je kaj opustiti. Želim si vse to. Želim zaživeti sveža, z odprtim srcem, polna zagona in energije. Jo če čutim, kako prasketa v meni. Vse ob božanskem pravem času. 

Zaupam. Vsak dan malo bolj. Vedno bolj.

Danes je pri meni vse bolj praznično. Že zjutraj se je začelo. Z oblačili. Imam tako lepo krilo. S tila, večplastno, kot balerina. Po vsem tem lepem večslojnem blagu so porazdeljeni drobceni diamantki. Drobcene pikice. Tako je lepa. Kaj sem že povedala, da je pinki barve? Moje najljubše! To pa tako obožujem. Imela sem mali prednovoletni izlet v Celje. In poglej, kaj me je našlo. Božansko dobro krilo! To pa je definitivno najboljša najdba do zdaj! Najboljša najdba v tem letu!

Tako. Zdaj pa naprej. Ampak najprej dajmo veljavo temu letu, ki smo ga živeli. Prineslo nam je veliko daril. Vsak dan - nov dan. Kako smo jih izkoristili? (Brez pritiska, ampak vsak dan se eden odšteje, ker smo vedno bliže večnosti. Zakaj ne bi izkoristili teh dni, ko smo na zemlji v polnosti in pristnosti in sreči.)

Kaj ti je resnično pomembno? (Fokus! Tako, pa imamo smer!)

Ljubek srečen sijoč dan poln blišča!

Cmok! Objem!













P.S.: Ljube moje, ljubi moji, poslušajte danes svoje srce. Pripravljeni smo stopati po srčni poti. Tako je! Kompas je naše srce!  (Dean Martin - Let it Snow!  (https://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE))

Ni komentarjev:

Objavite komentar