četrtek, 1. november 2018

Čista popolnost

Tako sem srečna, da sem prispela. Sobo imam čisto pri tržnici, oziroma palači! Samo hitro sem se preoblekla in sem se že podala naprej na pot. Spomnim se Splita. Samo nekaj ulic. Oziroma ene vzporedne z morjem.

Ne vem, kako me lahko mesto vedno znova očara. Preseneti. Tudi, če sem že bila tam. Čista popolnost. Ulice. Prepletene kot tanki prameni las.

Sploh ne morem pisati o tem. Zdaj je tako lep sončni zahod. Med palmami. Saj sem še morala na kavo skočiti. V bistvu jo že čakam odkar sem prispela.

Vseeno pa bi rada napisala, kje sem hodila vmes. Pustolovščina. Najprej sem hodila okoli stavbe, kjer imam apartma. Super. Zdaj vem iz vseh strani tja priti…

Potem sem si želela dati polniti telefon, pa mi ni delal. Polnilec že, kabel pa je bil čisto za nič. Nič od njega. Namesto, da bi bilo vsaj nekaj več procentov, je bil še procent manj. Brez telefona ne morem. To je moja komunikacija, moj fotoaparat, moj vloger, moj vodič, iskalec, zemljevid, budilka. Malo sem pa odvisna. Zdaj komaj vidim.

Kako dobro je bila gospa oblečena. Tigrasta "kikla", potem pa črn puli, črni čevlji s centi peto, podobno bulerjem in čez kamelji plašček! Popolnost!

Lep sijoč dan!

Cmok!













P.S.: življenje je tvoje! Uživaj potovanje!

Ni komentarjev:

Objavite komentar