ponedeljek, 29. oktober 2018

K A T E J A : Warm days...


Hi my Beloved!

I would like to write that I like my family so much. I appreciate that everything is, the way it is. I am immensely grateful that they are. There are. They make my life rich and more fun. Playful.


Simple. I love my uniqueness and my life. Diversity. So with other family members. It's our charm. That's why we are beautiful. I appreciate them.


Diversity is what is important to me to express. We are all beautiful in our own way. We live it. Today.


The more I think about, the more it appears in my life. It helps me, to write daily log of gratitude, what beautiful happened to me, what I appreciate. This makes my soul feel so good! I am wrap in a warm blanket.


The more I focus on things that go well for me, the more I attract them to my life. More. And I like that.
  

I went on a trip! Seaside town! Split! How nice it is! Walks on the narrow streets! This is possible only in comfortable shoes. I dressed all in white! The dress is beautiful and lovely! My trip also!!! For freshness! Days are so warm at sea ...


A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day!

**

SLO: K A T E J A : Topli dnevi…


Hej moje drage, moji dragi!


Rada bi napisala, da imam tako rada svojo družino. Tako cenim, da je vse tako kot je. Neizmerno sem hvaležna, da so. Obstajajo. Bogatijo mi življenje in mi ga delajo bolj zabavnega. Igrivega.

Preprostega.
Ljubim svojo unikatnost in življenje. Pestrost. Tako tudi pri drugih članih družine. To je naš čar. Zaradi tega smo lepi. Cenim jih.

Raznolikost je to, kar je meni pomembno, da izrazim. Vsi smo lepi na svoj način. Živimo to. Danes. 

O tem, o čemer največ razmišljam, to še bolj privlačim. Meni tako pomaga, da pišem vsak dan dnevnik hvaležnosti, kaj se mi je lepega zgodilo, kaj cenim. To pa mi tako pogreje dušo, kot bi me zavilo v toplo kociko. 

Bolj ko se osredotočam na stvari, ki pa mi gredo dobro, bolj jih privlačim v svoje življenje. Še več. In to mi je všeč. 

Podala sem se na potovanje! Obmorsko mesto! Split! Kako je to lepo! Sprehodi po ozkih ulicah! To je mogoče samo v udobnih čevljih. Vsa sem se oblekla v belo! Oblekca je lepa in ljubka! Moje potovanje tudi!!! Za svežino! Dnevi so še tako topli pri morju…


Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly













P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan!

Ni komentarjev:

Objavite komentar