torek, 30. oktober 2018

Kaj pa potovanje duše?

To pa me tako osreči, da sme lahko na potovanju! Zdaj pa sem že čisto na pravi poti in smeri. Brez prestopanja. Takoj sem našla avtobus! Veselim se potovanja! Veselim se vsakega trenutka, ko sem tukaj. Božansko.

Tako lepe pisanje nohte imam. Pa še internet dela na busu… Kaj še je lahko lepše!? Komaj čakam, da že grem na drugo potovanje, pa še iz tega nisem prišla! Split me čaka in že čutim, koko bo vroče doli. Božansko.

Kaj pa potovanje duše? Kaj si jaz želim zase? Kako sem srečna, da imam tako blizu vsa ta mesta ob obali, da lahko skočim kar tja. Ali sem in tja. Božansko. Sem že videla neke naprej dobre ponudbe. Uh, pa sem bila samo na kavi vmes.

Kaj pa potovanje duše? Kaj pa to pomeni zame? Kaj si želim doživeti? Kakšen je namen mojega potovanja?

Usmeritev notranjega kompasa. Povezanost s svojim srcem. Iskanje ali bitje s svojim srcem in iskanje priložnosti, kako lahko postanem "nomad". Želim si. Potovati. Pisati. Vse to lahko združim. Danes začenjam to pustolovščino. Danes. Zdaj. Vem. Veliko imam priložnosti. Samo vidim jih. In res jih vidim vedno več.

Srečno sem tukaj prispela. Cenim, da imam tako lepo življenje, da mi se uresničujejo sanje vedno bolj. Potovanje na Vis si tudi želim in to je moje poslanstvo. Samo, da sem srečna. To je tako poslanstvo vseh. Mislim, da bom zdaj malo zadremala na busu! Ne moram verjeti. Ves avtobus imam zase! Si moreš misliti! Kako božansko! Zdaj pa dremuckanje. Se še polj kaj slišimo. Pišemo. Smo na vezi…

Veselim se vsega! Zdaj pa smo že na cestninski postaji za Split! Lahko noč!

Lep sijoč dam!

Cmok! Objem!









P.S. Rada imam svoje življenje...

Ni komentarjev:

Objavite komentar