četrtek, 8. november 2018

Našla!!! Barvito!!!

Cenim, da imam končno čas pisati in to je na ladji. Imajo kavo! Si moreš to zamisliti. Božansko! Kaj takega pa še ne! Luksuz! Sploh ne morem verjeti, da sem prej bila cel čas na palubi, tu pa tako razkošje. Neverjetno. Božansko. Zdaj jih razumem, zakaj so si vsi tu rezervirali. Saj jaz bi si tudi. Sem pa si imela izjemen razgled gori. Cel čas sem samo zrla v morje in potem bom tudi.

Kako rada imam morje. Res. Obožujem.

Tako pa sem zdaj tukaj! Namen je, da živim čimbolj pristno življenje in sem vzgleda drugim, da uresničujejo sebe. To je to! Moja srečnost je samo navdih!

Sploh ne vem, kjer sem ostala. Zdaj pa sem na ladji!

Mirna Sišul - Split
Tako sem gledala Split z ljubeznijo! Moja ljubezen za vedno! Moje lepo zgodovinsko mesto. Rada ga imam. Še bolj mi je prirasel k srcu. (Baje, da Mišo Kovač živi v Trogiru. Eh škoda, pa sem mislila, da ga bom kje na kavici srečala. Pa drugič. Kaj!? Pač imam rada njegovo glasbo. Všeč mi je. Res. Brez heca! To pa mislim čisto resno!)

Ladja! Vis – Split. Vem! Narobe smer! Ampak želim si domov. Kliče me dom!

Včeraj sem se potepala po mestu. Naredila sem toliko korakov, da mi nič ni jasno! Prehodila sem celi Split okoli in okoli. Ne vem, kako so me noge sploh zdržale! Šla sem na sejejm SASO. Našla sem Mirno Sišul. Bila je pri vhodu. Kaka carica! Njene slike so božanske! Zdaj pa še ima dežnike! To pa priporočam! Ne samo, da so od zgoraj čudovito poslikani, še od znotraj so barvni! Če pa ti to ne polepša deževnega dne, pa tako ne vem, kaj ti!

Bila je takoj pri vhodu na sejmišče. Bila sem tako presenečena. Mislila sem, da bom pogledala zemljevid, jo našla, potem vse pogledala… pa me je tako presenetila! Kar nisem se mogla pogovarjati. Tako je bila prijazna. Res sem navdušena nad njenim delom. Obožujem njene barve! Splačalo se je iti čez celo mesto!

Tam sem potem spila kavico. Priajzna gospa mi je pomagala najti labirint do toalete. Še druga prijazna gospa pa mi je pomagala najti ven iz labirinta. Namesto konferencijska dvorana, sem prebrala konfekcijska dvorana. Na gradbenem sejmu imajo oblačila. Super. Grem to pogledati! Dokler se nisem znašla pred vhodom v dvorano. Vsi v uradnih oblekah. Podpisati si se moral, če si želel poslušati. Nop. Ni zame. To pa nisem planirala in danes me niti malo ne zanima.

Grem pustolovščinam naproti!

Ljubek sijoč dan!

Cmok! Objem!













P.S.: Življenje je čarobno, vse čara zame...

Ni komentarjev:

Objavite komentar