četrtek, 4. oktober 2018

Ti veš...

Kako je lepo zunaj. Rada imam ta drevesa, ki se tako nežno pozibavajo v vetru. Sonce jih obliva čisto nežno. Zrak pa je svež in prav vabi na sprehode. Lepo je življenje. Tudi jesen je lepa.

Saj ne, da bi polno presenetila, ampak malo že. Zvečer pa topel čaj in prižgana svečka. Tako, ker lahko in ker je čas za razvajanje. Dnevi so že krajši. Seveda sem želela poudariti, da komaj čakam, da bom imela več časa za branje. Prej so me še kar vabili sprehodi. Tudi proti večeru. Zdaj pa je tema tako hitro, da rečem, kaj komaj sedem je že, pa ni več sonca?!

Bo pa prav prišel jesenski dopust. Tako, ker je jesen tudi čas za uresničevanje sanj. Kdaj pa ni čas za uresničevanje sanj!?

Kje so moje tople odeje? Počasi jih bom morala dati na plano.

Našla sem zanimivo misel.

Ne poslušaj ljudi, ki ti pravijo, kaj moraš narediti.
Poslušaj ljudi, ki te opogumljajo,
da počneš, kaj veš, da je prav zate, v tvojem srcu.
(thinybuddha.com)

Kaj ti danes narekuje tvoje srce? Kaj si želiš početi? Kako se želiš razvajati? Kako se želiš uresničevati? Kaj ti je pomembno? Kam te vodi srce? Slediš svojemu sijaju? Kaj si želiš ustvarjati? Kam te vodi sprehod? Ti veš zase. Samo ti veš zase.

Ljubek pisan sijoč pristen unikaten dan!

Objem! Cmok!!!









P.S.: Pristnost na vsakem koraku! Povežimo s svojim srcem. To je naše bistvo, to je naša čista energija. Potem pa radostno stopajmo pote tej poti. Zdaj. danes.

Ni komentarjev:

Objavite komentar