sreda, 3. oktober 2018

K A T E J A : My love...


Hi my Beloved!

What a nice surprise. That made me so happy that I was “buried” among all these books. I found one, a thick one, who reminds me of my grandmother clearly and completely! I know. She must have been there with me and laughed! Or even led me to this book. Would I buy it? Just to remember? Grandma is in my heart always, with me.


My love, books!


Most of all, I like talking from the soul. Really. Such knowledge. Wisdom has further enhanced our conversations. Brighten it!? It was pure for the soul. Divine.


Even better is laughter! I haven’t laughed so strong for months! It was so fun for so long! It's a really crazy and funny coincidence! Even after I left for the car, I remembered, and I had to laugh out loud. Crazy good! A real comic situation comedy!


I love our family. It's such a light atmosphere. Celebrations are my love..


The diversity of the day and trips. Life is a great journey. It can also be in tiger (chita (animal)) tones. It's even better. It matters only, that is my way…

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Moja ljubezen…


Hej moje drage, moji dragi!

Kako lepo presenečenje. To me je pa tako razveselilo, da sem bila zakopana med vse te knjige. Še prej sem našla eno, debelo, ki me čisto in čisto spominja na babico! Vem. Sigurno je bila tam z mano in se smejala! Ali me celo vodila do te knjige. Bi si jo kupila? Samo za spomin? Babico tako imam v srcu vedno z mano.

Moja ljubezen, knjige!

Najbolj pa so mi všeč pogovori iz duše. Res. Taka spoznanja. Modrost je še polepšala naše pogovore. Kaj polepšala!? To je bilo čisto za dušo. Božansko.

Še boljše pa mi je smeh! Tako se že dolgo nisem nasmejala! Tako zabavno pa še dolgo ni bilo! Čisto noro in smešno naključje! Še potem, ko sem odhajala proti avtu, sem se spomnila in sem se morala prav naglas smejati. Noro dobro! Prava komična situacijska komedija!

Rada imam našo družino. Tako lahkotno vzdušje je. Praznovanja pa sploh.

Pestrost dneva in potovanj. Življenje je veliko potovanje. Lahko je tudi v tigrastih (čita (živalskih)) tonih. Tako še je lepše. Samo, da je po moje...

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly













P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Ni komentarjev:

Objavite komentar