ponedeljek, 8. oktober 2018

Smer afirmacij...

Kaj pa to, ko sem začela peči kruh!? Saj ni prvič. To bi že rada napisala. Ampak nekaj časa ga zdaj nisem pekla. Zdaj pa mi vzhaja! Komaj čakam, da ga dam v pečico in bo potem celo stanovanje tako lepo dišalo! Božansko! Kaj sem napisala, da je ajdov!? To pa prav obožujem! Čisto po posebnem receptu! Kako me pa to osreči!

Še nekaj me osreči! Potovanje! Danes si bom ravno nekaj rezervirala! To pa komaj čakam! Naj še ostane presenečenje. Res se veselim! V polnosti! Popolno! Božansko!

Nekaj še me vedno razveseli. Lepo vreme. In vsako vreme je lepo na svoj način. Danes je lepo sonce. Sončno. Vse je zalito z žarki. Tudi krošnje dreves, ki so tukaj čisto blizu mene. Počasi izgubljajo močno želeno barvo. Nežno se prelivajo v bolj jesenske tone. Kako pa imam to rada. Šla sem na sprehod in tla so bila dobesedno posuta z zlato rumenimi lističi. Še lepše kot kraljevska preproga. Ljubko!

Afirmacije. Pika. Dejanja v sozvočju z afirmacijami.

Prebrala sem primer. Obilje priteka v moje življenje. Potem pa je potrebno narediti akcijo. Kako to občutim? Kako to ustvarjam? Kako to živim? Kdaj občutim obilje? Zanimivo razmišljanje.

Ni samo ponavljanje. Imam pristno srečno življenje. Kako si ga ustvarjam danes? Zdaj?

Vem. Danes me razveseli kava z riževo kokosovim mlekom. Kdo bi si to mislil? Božanska je. Potem si bom ustvarjala srečnost s sprehodom. Tako. Malo na okoli.

Kako si še lahko danes ustvarjam srečnost? Srčnost? Pristnost?

Narava me definitivno osreči.

Ljubek kičasto pristen srečen pisan dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Prisluhnimo svojemu srcu. Živimo srečno življenje, ampak danes. Abba - Mamma Mia (https://www.youtube.com/watch?v=unfzfe8f9NI)

Ni komentarjev:

Objavite komentar