torek, 9. oktober 2018

Samo moj...

Vsi smo kapljice v oceanu. Povezani.

Poslušajmo svoje srce in hodimo po srčni poti. Zdaj je naš čas!

Kapljice oceana smo. Povezani v celoto. Želela sem napisati, da ko nekomu gre dobro ali odlično, gre vsem. Zato, ker je navdih, da je možno. Točno tako.

Še malo, pa se bliža praznovanje zame. Kaj si želim za to leto? Še več pristnosti. Potovanja srca. Pustolovščine. Take prave, kjer sem res, kar sem in se lahko čisto izrazim.

Sicer pa, kaj me ustavlja zdaj, da ne živim tako? Kaj mi sploh preprečuje karkoli? Mislim, da imam nakopičenih sto izgovorov ali še več. Ali nešteto. Samo, da vse ostane kot je. Pa zakaj?! Ne koristi mi več. To je sigurno bil kakšen mehanizem, ki me je ohranjal varno. Ohranjal mi je stabilno okolje, tudi, ko je bila zunaj čista zmešnjava. Ampak zdaj nisem več stara šest. Ali tri. Ali deset. Dovolj sem stara, da sem lahko pristna. Dovolj sem stara, da ne rabim obrambnih mehanizmom. Ohranjajo me malo. Ohranjajo me nepristno. Ohranjajo me nevidno. To ne služi mojemu srcu. Ne služi moji duši.

Danes je dan, da se lahko osvobodim. Zakaj bi še živela tako? zakaj bi samo sebe omejevala? Zakaj bi še odlašala? Ni mi več treba. Lahko delam točno to, kar mi narekuje srce. Lahko sem točno to, kar sem. Dovolj sem pogumna. Nočem več izklapljati ničesar. Celovita oseba sem in tako želim živeti. Danes. V polnosti.

Danes je moj dan. Danes je ta čas. Nič več čakanja. Kaj se še vse mora zgoditi? Nič. Nič kaj takega. Samo živim po svoje.

Ni zanimivo, kako je lahko. Samo odločim se. Samo dam si dovoljenje. Samo sem, vse, kar sem.
Lahko sem karkoli si želim, če se le odločim za to. Že zdaj sem vse to. vem. Čutim v srcu.

Vem, tudi prelomnice so pomembne. Prazniki. Zdaj pa si želim živeti ta dan v polnosti. Pustimo, kaj bo prišlo. Naj pride. Danes pa je moj dan. Samo moj! Čisto čisto moj! Res! Samo in samo moj!

Ljubek prijazno kičasto srečen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Sledimo svojemu srcu in hodimo danes po srčni poti! Bon Jovi - It's My Life (https://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE)

Ni komentarjev:

Objavite komentar