sobota, 25. avgust 2018

Tako ali tako!?!

Meni je pomembna povezanost s sabo. To vedno najdem v naravi. Na sprehodih. Sploh ob vodi. Ljubko mi je tam. Všeč pa mi je tudi, ko se osredotočam na svoje dihanje. Takrat dobim kakšen navdih. Prestavi pisalno mizo. To je bilo nazadnje. Seveda mi je zdaj tako bolj všeč. Samo zato, ker imam zdaj več prostora na mojem fotelju.

Danes sem dobila navdih, da bi šla na kavo na neko posebno mesto. Rada grem tja, samo zdaj že en čas nisem bila. Čas je. Za ledeno kavo s sladoledom. To mi je v veselje.

Seveda sem tudi brala. Zanimivo se mi zdi, da so se dobivale same avtorke pozitivnih navdihujočih knjig. Enkrat na teden, da so se potem pogovarjale o praktičnih primerih, kako integrirati srečo v vsakdanje življenje. To je potem samo praksa. Drug pogled. 

Tako kot kovanec. Imaš ga v rokah. Lahko gledaš številko ali slikico na drugi strani. Kaj bomo gledali danes? Kaj bom gledala danes?

Lahko cenim vse blagoslove, ki mi jih daje življenje, ta dan. Lahko pa strmim v tiste malenkosti, ki niso mogoče šle tako dobro. S tem, ko se osredotočam na to, postajajo samo še večje in bolj moteče. Čas je za usmerjanje svoje energije. Sploh v tisto, česa bi rada še več. Čisto enostavno. Čisto logično.

No, prej sem malo zašla s teme. Bile ali bili so sami taki, ki razumejo pomembnost fokusa na pozitivno. Vseeno pa je še bolj pomembno, da imajo stalnost. Vsakdanjo prakso. Nič ne pomaga, če samo vem, živim pa ne tako. Če si one ali oni želijo sestajati, da si delijo izkušnje in si izostrijo fokus, ki so strokovnjakinje ali strokovnjaki na tem področju, kaj šele mi! Mi še to bolj potrebujemo!

Želim si hoditi v tako skupino in se tam pogovarjati. Kaj če bi naredili eno tako v Mariboru? Srečnice v sredo. Ali kaj takega. Sredina SREČAnja.  To bi bilo zanimivo. Čas je za akcijo.

Ljubek sijoč dan poln srčnosti!!!

Cmok! Objem!!!









P.S.: Življenje te ljubi!!! Kdaj se dobimo? Za SREČAnja!?



Ni komentarjev:

Objavite komentar