petek, 17. avgust 2018

Svežina... navdiha!

Spet javljanje s kave. Pa to je že običaj. Res je to, da je strah stokrat večji kot to, da neka jv resnici narediš. Če stojiš na skali in se psrašuješ, če bi skočil v morje. Narediš vse prednosti in slabosti. Seštevaš. Da te mine. To je tudi. Najboljše je kar ptiti in skočiti. Seveda je tako dobesedno. Pogledaš že, če je morje spodaj, tako kot vedno je. Samo, da je! In skok!

Lažje je tako. Lahkotnejše. Zabavnejše. Drugače si mogoče že trikrat na skali, pa še vedno nisem prpričana, če bi skočila. Ko dobim preblisk, grem in skočim. To je to. Bitsvo življenja. Bistvo akcije. To je to.
Super se počutim, da sem skočila. Zabavno je bilo. Izjemno.

Seveda pa je zdaj nagrada. To pa je potem to poročanje s kave.

Slišala sem toliko novih stvari, da sploh ne vem, kjer bi začela. Vse so tako v sinhronizaciji z mano. Začutila sem resonanco. Vem, da je res. V duši. V bistvu. Če si želiš svoje galerije ali ateljeja, se druži s takimi ljudmi, ki imajo to. Kot da je njihova energija nalezljiva. Vse je videti lažje in bolj uresničljivo. Seveda si želim galerijo. Tako kavarnico in čajnico, kjer imam razstaljene svoje slike, prirejamo družabne bralne večere, ples. Vse ob pravem času in kraju. Lepo bi bilo, če bi se to uresničilo.

Poznam točno tak kraj, kjer se počutim kot doma. Rada grem tja na literarne večere in razprave. Obožujem vzdušje tam. Včeraj pa sem še našla eno tako. Lahko grem jutri tja. To bi mi bilo v neznasko veselje.

No pa tudi to, da če vsak dan ponavljam enako, bom dobila enako kot je zdaj. Definicja norosti pa je po Borisu Venetu, da delamo vse isto, pa pričakujemo, da se bo kaj spremenilo. Upam, da sem prav napisala. Kje imam to knjigo? Njegovi knjigi? Čas je, da jih prelistam. Osvežim.

Lepo je sedeti tukaj in samo sedeti in piti kavo. Obožujem to.

Nove obilne priložnosti, dobrodošle!

Pa še nekaj sem spoznala, da sem navdih s svojim vzgledom, da je pomembno poslušati svoje srce.

Ljubek ustvarjalen dan!

Cmok! Cmok!









P.S.: Objem! Življenje te ljubi! Ti si dovolj!!! Queen - I Want To Break Free  (https://www.youtube.com/watch?v=f4Mc-NYPHaQ)

Ni komentarjev:

Objavite komentar