sreda, 15. avgust 2018

Šumenje listov...

Kaj pa to, ko je javljanje direktno iz kave? Saj to ni mogoče. Seveda je. Sem v senci drevesa in glede na to, da je poletje, je to velika prednost. Premikanje je dovoljeno samo od sence do sence. To je dovolj. To je čisto dovolj. Celo preveč. No, to ne. Do kave pridem, pa če rabim velik senčnik. No, tako vroče pa spet ni. Sem tukaj. Vetrc pihlja. Veje narahlo zibajo liste v ritmu, da me skoraj uspava.

Komaj čakam, da pridemo domov in si naredim osvežilno kopel. Božansko. Sveže.

Kako lepo mi je pri srcu. Seveda sem šla malo po trgovinicah. Tako lepo obleko sem našla. Kar vleče me. Doma imam čisto podobno. Skoraj podobno. Samo lepšo. Še res rabim eno izvedbo tega. Enako? Ne. Mogoče. Saj ne. Res ne?

Videla sem še eno. Amapk pomembno je, da so materiali tako prijetni na koži. Gospa mi je povedala, da je viskoza narejena iz lesa. Kaj res? Zanimivo. Samo, da je naravno, da diha. Božansko.

Cenim, da mi je fajn, da sem lahko to, kar sem. Vedno bolj. Tako mi je fajn uživati na tem mestu. Lepoto. Blagost v senci. Vetrc.

Kava je tako dobra. Penice. Raziskovanje. Komaj čakam, da samo uživam v tem. Lepo je tukaj. Zanimivo. Lepo.

Kako paše, da piha vetrc. Tukaj je tako lepo drevo. Neke take poganjek ima. Kot grozdje, ali kot male artičoke. Pestro je. Zanimivo. Lepo. Ljubkost.

Ljubek sijoč pristen navihan dan, moje drage, moji dragi.

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje je srčnost. Poslušaj svoje srce. KSI - Lamborghini (https://www.youtube.com/watch?v=708mjaHTwKc)

Ni komentarjev:

Objavite komentar