ponedeljek, 13. avgust 2018

Prostor svežini...

Najprej je prazna stran. Ni ta praznina malo strašljiva? Malo?!

Lahko pa gledam drugače. Koliko prostora imam za pisanje. Nastalo bo nekaj svežega novega hrustljavega, kar še ni bilo. Priložnost, da se izrazim čisto unikatno.

Vse je že bilo povedano. Nič se ni spremenilo. Nič. Ampak moj pogled, pa je samo moj. To me osrečuje. Pustim pretočnosti, da se pretaka skozi mene. Modrosti. Igrivosti. Lahkotnosti. Veselje.

Življenje me ljubi v vseh pogledih. Kar je bilo je bilo, zdaj je čisto prazen list. Zdaj, danes je nov začetek. Danes je sonce na novo vzšlo. Pustimo preteklost preteklosti. Ne prepisujmo več starih stvari. Pustimo pot svežini.

Saj vem. Samo sebi to govorim. Samo jaz moram to slišati. Prva. In všeč mi je. Novo. Sveže. Vsak dan nova priložnost. Praznina, ki daje prostor vsemu, kar imam rada. Zanimivostim. Interesom. Kam me vleče danes? Ali sledim svojemu sijaju? Dan je poln priložnosti za raziskovanje. Prazen, da ga napolnim. Dajem mu priložnost, da je moj najlepši do zdaj.

Ljubek pristen dan v vseh pogledih!

Cmok! Objem!









P.S.: Ljubezen je v zraku in otipliva. Od znotraj navzven! India.Arie - I Am Light  (https://www.youtube.com/watch?v=ism8dBjxKvc)

Ni komentarjev:

Objavite komentar