četrtek, 16. avgust 2018

Kje???

Poslušam toliko navdiha. Res. Cenim, da mi je tako lahko dostopno. Prav uživam v tem. Bom delila spodaj, kdo me tako navdušuje. Drugačen pogled. Vseeno pa ne toliko drugačen. Poln navdiha. Možnosti. Praktičnih nasvetov. Zanimivo.

Rada poslušam kaj svežega.
Danes pa je moj dan. Neverjetno cenim, da sem zdrava. Premikam se lahko. Danes sem šla po stopnicah bolj počasi, pa mi je gospod držal vrata. Ne gre tako hitro.

Odgovoril mi je z velikim prijaznim toplim nasmehom, da pridejo taki časi, ko ne gre tako hitro.

»Dokler še lahko hodimo, je vse dobro!«

Prav polepšal mi je dan.

V trgovino sem šla po nekaj zelenjave. Potem nikakor nisem mogla pobrati nekaj na pultu. Čisto se je zraven zalepilo: »Nekaj me jezi.«

Prodajalka mi je z velikim nasmehom rekla, da če je samo to, potem je tako vse super.

Zdaj pa sem si naredila zajtrk. Nekaj, kar imam zelo zelo rada. Kako to, da si še nisem skuhala kave? Prevroče? Ne! Nikoli! Uh, pa limone z vodo si še nisem naredila. Uh, česen sem pozabila kupiti. Kot izganjalka vampirjev. Ampak mojih notranjih. Odločila sem se, da bom dala telesu bolj svežo in zdravo, živo, raznoliko in hranilno hrano. tako, ker mi je všeč. Ker se imam rada. Ker mi ni vseeno zame.

Slišala sem danes. Vedno ko naredimo korake ali akcijo v neko smer, se poveča moment. Točka privlačnosti. Danes je ta dan, da si to uresničim. Akcija v pravo smer. Mojo. Veter v jadra.
Drugače pa je tako vroče, da je samo za sprostitev. Pa saj to je tudi akcija. K sreči. Veš da! Saj me ni treba prepričevati. Vem. Čisto sem za. Kje je moja kava? Kje je moj sladoled? Kje je moja limonada?

Ljubek sijoč pristen srčkan dan!

Cmok! Objem!










P.S.: Življenje te ljubi. Tukaj je zate. Samo zate...

P.P.S.: Tukaj je navdih. Tako za poslušanje... The TRUTH on Manifestation and Higher Dimensions NO ONE TELLS YOU THIS (https://www.youtube.com/watch?v=0bAOFqjWyFc)

Ni komentarjev:

Objavite komentar