sobota, 7. julij 2018

Ples skozi dan...

Neizmerna moč narave je v trenutku osvetlila nebo! In to ne enkrat. Kot bi nekdo prižgal luč v spalnici, dnevni in kopalnici. Tako zaporedoma. Samo, da je bilo to stanovanje celo nebo! Popolnost! Potem pa je vse v trenutku spet ugasnilo. Vozila sem se iz predela z blagim pikanjem dežka proti nevihti. Bajno! Vedno bolj močne kaplje so bile. Naliv se je večal. Avto je tako priročno zavetje. Vse sem videla, slišala sem velike kaplje dežja, kako udarjajo po pločevini. Vseeno pa sem bila čisto na suhem. Popolnost!

Tudi dom je tako moje zavetje. Rada imam ta čas. Imam svojo zasebnost. Svojo spalnico. Mir. Domačnost. Tišino. Ali glasbo. Odvisno, kaj si zaželim. Lahko si uredim vse, kot mi je. Čisto po svoje. Tako super mi je preživeti dan na balkonu. V ležalniku. Ali pri mizici, kjer pišem. Rada imam svoje življenje.

Zdaj pa dežuje zunaj. Zato mi je moje udobje sedežna.

Nič pa še ni večje razkošje kot vroč tuš. Ali pa kopel! To pa je božansko! Popolnost. To pa je čisto razvajanje! Čisto obožujem!

Končno sem dobila mojo knjigo!!! Takoj, ko sem jo odprla, je zadišala tako po novem. Še boljša pa je bila vsebina! Saj se ne spomnim točno, kako je pisalo. Vem, pa, da je bilo o tem, da svojo notranjo svetlobo širimo navzven. Svojo srčnost delimo s svetom. (To je zdaj moja razlaga!)

Kaj daš, to dobiš. Danes dajem sočutje in ljubezen. Igrivost. Smeh. Zabavnost. Ples skozi dan. Saj ni treba, da kam pridem. Uživam v korakih in glasbi v tem čudovitem pristnem dnevu. Popolnost.

Ljubek edinstven dan!

Cmok! Objem!








P.S.: Danes sem najboljša verzija sebe. NINA SIMONE - FEELING GOOD (https://www.youtube.com/watch?v=OfJRX-8SXOs)

Ni komentarjev:

Objavite komentar