sreda, 4. julij 2018

Frekvenca ljubezni...

Danes pa je tako lep dan! Kar malo bolj dolg se mi zdi, ko sem se prej zbudila zjutraj. Zdaj je čas po kosilu. Komaj. Zanimivo. To mi po navadi tako hitro mine kot bi švignil. Kar posrka me!

Lepo je imeti tako dolge dneve. Bi šla malo dremati po kosilu?

Prej je bilo tako smešno, da dol padeš!!?! Kaj tako smešnega pa že dolgo nisem doživela! Pestrost! Smeh do solz! Kaj tako zabavnega pa še ne! Prav jokala sem se zraven od zabavnosti! Še potem me je vse žgečkalo! To pa je bilo tako prijetno! Kaj prijetno! Popolno! Še zdaj mi je lepo in se smejem, ko se spomnim! Včasih dan preseneti! S sladkorčki brez sladkorja! Za dušo!

Malo sem se že razvajala! Prej s kavo s smetano. Ampak belo kavo s smetano! Kako mi je to pasalo! Kakšen luksuz pa je to!

Zunaj so tako lepi oblački. Beli puhasti! Na modrem nebu. Popolnost!

Tako hitro sem prebrala knjige, da mi je zdaj kar malo dolgčas. Bom si jih še več nabavila. Ampak te so me res vlekle! Pestrost! Prebrala sem veliko zanimivega.

Nekam me vleče! Potovanje! Komaj čakam! Čas je! Morje tudi!

Še nekaj neverjetnega sem odkrila. No, saj ne odkrila, saj sem že večkrat prej poslušala. Zdaj pa vedno, ko imam vklopljen računalnik, poslušam zraven. Tako dobra vibracija mi je bila, da sem ali še kar čutim mravljince v vratu. (Vem, da se mi zdravi samo zato, da se mi sčisti kanal ustvarjanja, izražanja! Končno si dovoljujem biti, kar v resnici sem!)

Zdaj, ko berem, kaj to je, je opisano kot frekvenca ljubezni – 528 hz. Samo to vpišem v YouTube in mi že igra! Kako sem hvaležna za internet in dostopnost vsega! Prej mi je vzelo toliko časa, da sem prišla do željenih stvari! Zdaj pa so tukaj v trenutku! Čarobnost!

Glasbo si dam čisto na tiho. Tako, za ozadje. Božansko!

Lepota je od znotraj in se širi navzven…

Cmok! Cmok!









P.S.: Lepo privlači lepo! Jasmin Stavros - Dao bih sto Amerika (https://www.youtube.com/watch?v=2IBa5d_ol7k)

Ni komentarjev:

Objavite komentar