petek, 6. julij 2018

Vse je vse!

Danes pa imam plonk listke. Lepo se to reče po štajersko »švingl« listke. Pripomoček. Včasih je bil obvezen. Zdaj pa po želji.

Kuham vedno ob poslušanju česa navdihujočega! Tako me vedno kaj prevzame.

(To takoj, bi se dalo zelo razpravljati. Veš. Prej ko jaz dobim preblisk! To je fenomenalno! To si bi lahko zapisala! To si moram zapisati! To si res želim zapisati! Potem pa pisalo! Saj imam vedno nekaj pri roki. Svinčnik. V predalu. Ampak kaj, ko je bil brez konice. Tako potem letam brezglavo panično. Pisalo! Pisalo! Našla! Zakaj ne piše!?! Pisalo! Skoraj že pozabim, kaj sem si želela zapisati, ko ga že nekje najdem.)

Takoj zapišem na listek. To je karkoli, kar imam pri roki. Tokrat je račun. (Od tenis copat…)

Zdaj sem prebrala prvi stavek. Razmišljam že nekaj časa o tem. O tej točno določeni stvarci. In kaj slišim, ko prižgem radio poln navdiha (Hay House Radio…)!?! Seveda ravno o tej temi! Naredila bom vse, da se to uresniči! To je to!

Sploh ni vprašanje, ali se bo uresničilo. Se bo. Vprašanje je samo na kak način. To pa je motivacija. Ob tem pa mi igra srce! Božansko!

Dobivala bom sproti namige, kako to uresničiti. Predana sem!
Vsi dvomi v meni so lahko pozabljeni. Ali se bo uresničilo?

Se bo!

Že stopam proti temu. Vsak dan sem bliže. Akcija iz srca!

Ležalnik me tako zapeljivo gleda. Tukaj na balkonu. Čas je. Za meditacije na soncu. Za sončenje. Malo vitamin D! Vitamin M kot morje se mi že tudi bliža! Komaj čakam!

Potem pa sem še slišala to vprašanje, če bi bila zadovoljna, če je čez pet let vse isto kot je zdaj? Ali kako bi izgledalo moje življenje čez pet let, če je vse mogoče? Kako bi si ga kreirala? In vse je res vse!

Ljubek sijoč dan poln pristnosti!

Cmok! Objem!








P.S.: Življenje je čarobno! Mišo Kovač Od svega te volim više (https://www.youtube.com/watch?v=CJ1dtpv4MwQ)

Ni komentarjev:

Objavite komentar