četrtek, 5. julij 2018

Vse same malenkosti...

Ni lepšega, kot je sonce zunaj! To pa dvigne moje razpoloženje preko sto odstotkov! To me pa tako razveseli. Bi že bilo za kopanje? Seveda!

Kam pa bi šla? Bom hitro malo ponudbe pogledala!

Tako razkošje mi je, ko pijem kavo s smetano na balkonu. Že imam raztegnjen ležalnik. Samo čaka me. Zdaj še malo preveč sonce sveti, ampak bo! Počasi bo ravno pravi čas. Pa knjiga! Kaj pa kakšna sadna bovla! Z mešanim sadjem in lubenico in melono?! To pa bi bilo osvežilno! V ananasovem soku. To pa bi bilo dobro! Izjemno! Fantastično! Kako si to želim! V polnosti!

Voda me pa vedno tako osveži! Popolnost! Sploh za tako vroče dni! Saj vem, osnove!

Ne samo, da rada pijem vodo! Izjemno rada se tudi kopam! Zdaj je pravi čas za to! Malo sem že začela s kopeljo včeraj. Vaditi.

Seveda gre zraven kopeli tudi dobra knjiga! Berem Alena Cohena! On mi ima tako dobre knjige! Tako lahkotno in zanimivo in smešno pisanje! Ampak seveda duhovno. Piše, da sta v življenju pomembni dve točki.

Prva.

Ne sekiraj se za male stvari. Ne sekiraj se za malenkosti.

Druga.

Vse stvari so malenkosti.

(To mi je tako polepšalo dan! Res je! Prav smejala sem se na glas! Ne spomnim se, kaj sem skrbela in dramatizirala pred desetimi leti, ampak če bi zdaj o tem razmišljala, bi se mi sigurno zdelo smešno. Dobila sem širšo sliko. In se še mi veča! Zagotovo!)

Tako zabavnega dneva pa še ne! Toliko kot sem se včeraj presmejala! Prav solze so mi tekle po obrazu od smeha!

Ljubek pristen dan...

Cmok! Objem!









P.S.: Vsaj malo več pristnosti kot včeraj... Kanček! Bob Marley - Could You Be Loved (https://www.youtube.com/watch?v=64tZdPWi82k)

Ni komentarjev:

Objavite komentar