torek, 3. julij 2018

Tukaj! Točno tukaj!!!

Končno sem imela čas, da sem se naspala. Vse. V enem kosu. Vem. Spala sem tako na obroke. Malo zdaj. Potem pa takoj, ko sem imela čas. To pa je tako blagodejno. Kot bi bila v nebesih. Postelja. Odejica. Petje ptičkov zjutraj. Popolnost. Ravno prav oblačen dan za dolgo spanje. Tako obožujem take dneve. Jutra.

Dobim občutek. Tako majhen kratek hiter preblisk. Kaj če bi zdaj to? Tam potem dobim navdih ravno o tem, kaj premišljam! To je neverjetno!

Zdaj sem spet dobila enega. Že grem. Samo to še napišem do konca.

Razmišljam o nečem. Ravno vklopim radio in govorijo ravno o tem! Kako je to mogoče. Vesolje je v nas. Ni vprašanje, ali se bo zgodilo.

Ali se bo zgodilo? Zgodilo se bo. Samo vztrajaj. Vprašanje je samo, kako se bo zgodilo. Seveda govorim o uresničevanju sanj. To je to. Danes sem spet korak bliže. Res. V polnosti. Komaj čakam, da se grem spet naprej igrati.

Vse je igra. Zakaj pa ne bi bila zabavna?

Zdaj pa sploh ne morem več pisati, ker že komaj čakam, da grem v akcijo! Tako me vleče! Sploh ne morem kaj drugega razmišljati! Uh, kako dobro! Po kosilu pa izlet! Seveda na kakšen grad! Življenje je popolno! Se že veselim novega raziskovanja!

Tako sem hvaležna, da mi avto tako dobro služi. Božansko! To mi daje svobodo v vseh pogledih! 
Življenje tu sem! Nikamor ne prihajam! Srečajva se tukaj!

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok! Cmok!








P.S.: Sreča je tukaj! Zdaj! Tukaj ja!!! Por una Cabeza - Carlos Gardel (https://www.youtube.com/watch?v=Gcxv7i02lXc)

Ni komentarjev:

Objavite komentar