petek, 2. februar 2018

Svojim ali svojim?

Vedno najdem vsepovsod polno navdiha. Tako sem hvaležna, da govorim in razumem angleško. Uh, kaki upori so to bili. Spomnim se učiteljice v srednji šoli, ko je rekla: »Kaj naj naredim? Noče govoriti!«

Počasi pa mi je lezla pod kožo. Ta angleščina. Dokler je nisem čisto vzljubila. Vsak dan sem gledala Oprah in Dr. Philla. Pogovorne oddaje o navdihu, kako živeti svoje najboljše življenje. Toliko so me omehčali, da sem potem že začela knjige in vse kar me je zanimalo brati. V angleščini seveda. Zdaj pa mi je čisto normalno!

Tvoje želje in sanje so najvišjega pomena, in tvoje so z namenom – darila višjega jaza, ki te spominja, kaj je možno.
Mike Dooley

Danes živim pristno. Bolj samosvoje. Bolj unikatno. Bolj edinstveno. Kaj to sploh pomeni?

Naredim si zajtrk, kot mi je najljubši. Spim kako dolgo mi je. Pišem. Si naredim kopel. Se odpeljem kam. Na kakšen grad. Se povabim na kavo. Preberem kakšno dobro knjigo. Pogledam kaj smešnega. Se lepo oblečem. Samo sem in pijem kavo z užitkom. Opazujem sončni vzhod. Zvezde. Mesto osvetljeno z lučkami. Naravo. Grem na sprehod. Poslušam dobro glasbo. Meditiram.

Izbiram stvari, ki so mi pri srcu in jih rada počnem.
Slikam. Pišem. Plešem?! Klepetam…

Danes je taki dan. Čisto samosvoj. Čas za užitek v malih stvareh. Samo izgledajo male. Dušo pa mi napolnijo do vrha in še čez!

Sledi svojemu sijaju! Ljubek pisan dan!

Cmok! Cmok!









P.S.: Zaupaj svojemu srcu…Če ne boš sledil svojim sanjam čigavim pa boš? Joe Cocker - You Are So Beautifu (https://www.youtube.com/watch?v=spsVigJCvNU)

Ni komentarjev:

Objavite komentar