četrtek, 1. februar 2018

Izbiraš?!

Prebrala sem nekaj tako lepega:

»Ti si lepa (lep),
ti si magična (magičen),
ti si sposobna (sposoben),
ti si čudovita (čudovit)!
(Le verjemi…)«
(Tiny Life Changes (https://www.instagram.com/tinylifechanges/))

Lepo, ne? Pa kaj ne? Samo da. Lepo!

Zdaj, ko me je sonce tako razvajalo vsako jutro, ga kar pogrešam. Včeraj sem jedla neki tako dober namaz s česnom. Pa je bil izjemen! Podobno kot čemaž, samo ni bil. Pisalo je česnov. Izjemno! Pa paprika na vrh! Božansko. Poskusila sem tudi bananin zavitek. Želela sem si jabolčnega, pa sem po pomoti dobila drugega. Pa ni bil slab!

Neko novo kavarnico so odprli v mestu. Ali je že kaj nekaj časa tam? Moram iti potem pogledati. Včeraj sem šla mimo in je nekdo ravno pripravljal instrumente, da se bo začela glasba v živo. Pa zakaj nisem zavila noter? (Predolgo sem že bila z doma. Bilo je pozno. Sami izgovori! Nič več! Obljubim, grem danes tja!)

Sem pa mislila, da še imam samo jaz božično vzdušje rada. Seveda z mojimi rdečimi keksastimi nogavicami. Pa sem še našla celo jelko okrašeno! To pa moram sliko priložiti. V roza belih odtenkih. Sijajno čudovito! Jeee! Še eni navdušenci!

Prej me je tako prešvignilo: »Kako bi živela, če bi lahko izbirala, karkoli bi si zaželela? Kako bi preživela ta dan?«

Pa res imam samo jaz moč, da si ga naredim po svoje. Karkoli. Danes bom to izkoristila do konca!

Danes pa čisto po svoje, moje drage, moji dragi!

Cmok! Cmok!

Pa! Pa!









P.S.: Zakaj ne bi po svoje, če lahko? Elvis Presley - (You're the) Devil In Disguise  (https://www.youtube.com/watch?v=kyK_GbGuxyA)

Ni komentarjev:

Objavite komentar