četrtek, 4. januar 2018

Plan: še več tega!!!

Neverjetno srečna sem! Leto 2017 je bilo moje najboljše leto do zdaj! Hvala vsem vam, da ste mi ga polepšali. Rada vas imam!

Saj vem, da sem že malo po naravi taki človek. Vedno bolj pomembno mi je, da vse poteka bolj lahkotno. Sproščeno. Nagajivo. Spontano. Po liniji najmanjšega upora. Z največjo možno mero užitka. Sreče. To je čisto po mojem okusu.

Če bi si zaželela karkoli za leto 2018, bi to bilo to. Oziroma. Še več tega.

Toliko še nisem raziskovala, prepotovala. Odkrila sem toliko novih mojih najljubših kotičkov. Vedno mislim, da je to to. Ljubezen! Potem pa spet odkrijem nekaj novega! In novega! Čisto mojega.

Sem pa to leto izjemno uživala ob sončnih zahodih in vzhodih. Kot da začutim vso lepoto notranjega sijaja. Nastajanje novega. Prostor svetlobe v meni se poveča. Širi. Sonce in vse te žive ognjene barve postanejo del mene. Počutim se tako zadovoljna. Zdaj komaj razumem mačke, ki tako ležerno ležijo in predejo. V temu je čar. Samo sem. Vse, kar sem. Postajam. Sem umetnina, že zdaj, ampak se še širim. Rastem. Poudarek je na radostni rasti.

Postalo mi je pomembno potovanje. Sreča. Notranji občutki veselja, zadovoljstva. Zabavnost. Smeh.
Vse želim doživeti. Predvsem pa sebe. Kdo sploh sem kot duša? Želim si živeti pristno! Polno! Se izražati skozi vse, kar mi prinaša veselje!

Želim pristen ljubek dan!

Cmok! Cmok! Objem!





P.S.: Zakaj bi odlašala s srečo? Pa daj no, niti trenutek več!!! India.Arie "I Am Light" (https://www.youtube.com/watch?v=OL-gxfx2QtY)

Ni komentarjev:

Objavite komentar