petek, 5. januar 2018

Dobro jutro! Sonce!!!

Danes pa je sonce tako lepo obsijalo moje stanovanje. Vsa stena je živo oranžna. Kako mi prija malo sonca že kar zjutraj. Enako kot kava. Potem vem. Vem, da sem budna.

Nekaj je na tej zimi, kar imam rada. To pa so predvsem moji puloverji, ki me tako objamejo. Enega imam sploh rada. Takega temno modrega. Mehkega. Puhastega. Topel je pa tako!

Celo stanovanje žari v sijaju sonca. Vse se kar blešči.

Gledala sem slike za nazaj. Malorca. Lepo je bilo tam na plaži. Ne morem, da ne bi malo razmišljala, kam bi pa šla letos. Imam nekaj v mislih. Nekaj bolj zame. Čeprav priznam, Egipt je bil tudi čisto po moje. Morje je bilo tako toplo.

Rada bi pa nekaj prehvalila. Internet. Ne morem brez njega. Vedno najdem kako dobro meditacijo tam. Navdih. Poslušam Hay house radio. Vedno sem povezana s čim novim in izvem kaj zanimivega. Včeraj je bilo o kristalih. To pa mi je v tako veselje. Mojega sem takoj našla. Ali sva se našla. Ali on je mene našel. Vem, že zaradi barve. Živo roza. Pink. Vem, da je to moj kamen. Za odpiranje srčne čakre. Vem, da sva v sozvočju ljubezni!

Priznam, da sem se kar navdušila. Spet. Za te moje kristale. Komaj čakam, da si naredim kakšno verižico.

Meni se vedno zgodijo tako lepe stvari. Dobila sem tako lepo skodelico. Težko bi napisala skodelico, ker je velika. Za XXL kavo. Prav tako kot obožujem. Na njej pa piše: »Good morning sunsihne!«

Ravno prava je za danes, ko mi je sonce objelo dnevno sobo s svojo toplino in žarki. Pa še tako dobre barve je: rumeno pinki!

Ljubek sončen dan, moji dragi!!!

Cmok! Cmok!


P.S.: Sonce vzide vsako jutro! Tako pa tudi moje upanje! 

Ni komentarjev:

Objavite komentar