petek, 19. januar 2018

Pisanost, vedno!!!

Seveda se povabim na kavo! Moj čas!!! Glasba je odlična! In še nekaj! Imeli so modne revije, ki sem jih z veseljem prelistala. Res mi je všeč tukaj! Obožujem! Prišla pa sem tako ali tako pisati! Dobila sem toliko navdiha… Svoj slog razvijati! To je to! Spontanost! Oblačim, kot mi je! Malo bolj drzna bom, ker sem lahko. Ne drzna. Pristna!

Ravno sem pisala to tem, da je vsak dan lahko praznik! Pa res!

Naletim na članek v Elle januar 2017! Neverjetno! Ne vem, zakaj sem predvidevala, da bo samo o modi! Pozitivno sem presenečena. Vedno sem ponavadi bolj samo slike gledala. Kako nerodna situacija. Pa ravno jaz, ki tako rada berem! Preveč sem priznala! Vem! Sem pa zdaj prebrala cel članek!

Kaj pa če preskočimo praznike… ker imamo praznike vsak dan – Mojca Zemljak

Samo malo bom povzela bistvo, ker sem čista navdušenka!

Čas s svojimi ljudmi!
Ne samo za praznike. Luksuz je biti z ljubimi in si vzeti čas za njih. Vedno! Družabne igre! Skrivalnice! Smeh! Domačnost! Pristnost!

Darilo kar tako
Ko vidiš kaj zanimivega, kar je popolno za tvoje ljube, ne odlašaj. Podari kar tako. To mi je tako pri srcu. Rada podarim kaj tudi sebi.


Razkošna večerja!
Kar tako skuhamo kaj dobrega in povabimo prijatelje. Nobene posebne priložnosti. Samo iz veselja druženaj in užitka ob kavi.

V praznični kombinaciji
To pa je čisto moja tema! Oblečem se kičasto - kar tako. Malo bolj svetleče. Malo bolj enegantno. Šik. Kar tako. Ker je »fajn« in ker lahko. In ker se odlično počutim v tem! Piše, da je naveličana male črne oblke. Jaz tudi! Črne barve nasploh… Če pa že imam črno, pa dodam vsaj rdeče čevlje.

Odlične ideje! Komaj čakam, da jih uresničim. Zase. Za druge. Za vse nas.

Ljubek dan! Rada vas imam! Petek je! Kaj še je lahko lepše!!!!!!!

Cmok! Cmok! Objem!!!!









P.S.: Danes je praznik tako ali tako! Že samo zato, ker se dnevu reče petek!!! Uživajte, moje drage in moji dragi!!! Icona Pop - I Love It (https://www.youtube.com/watch?v=UxxajLWwzqY)

Ni komentarjev:

Objavite komentar