torek, 16. januar 2018

Hrustljavi snegec...

Zunaj pa je polno snega! Kako lepo puhasto vse izgleda. Kot sladkorna pena in posipano s sladkorjem v prahu. Lepa narava je. Reka je malo zaledenela. Vsa drevesa pa so kot s kakšne pravljice. In travniki tudi! Hrustljavo beli!
Poslušala sem tako dobro oddajo Davidji-ja.

Zaupam svojemu telesu.
Zaupam svojim čustvom.
Zaupam svojemu srcu.
Zaupam univerzumu.

To pa je bilo tako lepo. Samo sem. Zaupam! Pa še to je lepo povedal. Vsi smo iz zvezdnega prahu. Iz pradelcev. Zvezni prah v meni pozdravlja zvezdni prah v tebi. To pa je že čarobnost. Popolnost!

Rada imam sneg. Zdaj vsaj vem, da je v resnici zima! Čas je za pozen zajtrk, pa čaj. In samo gledanje skozi okno, kako lepo je zunaj… Malo se pretegnem… Poslušam dobro glasbo zraven! Božansko!

Popolnost!

Lepo je imeti družino ob sebi. Tako! Za igranje! Zabavnost! Smeh! Pogovore! Lahkotnost! Ples! Kaj nisem napisala dobro hrano!? 

Ta vikend sem jih res imela vse okoli! Babica je praznovala 90 let! Super je bilo! Tako je bila vesela, da smo se vsi zbrali! Sestrin govor me je ganil do solz! Pa še potem je presenečenje uspelo! Svak poje v ansamblu Glas in čudovito so nam peli! Same klasike! Čebelice! Še babica je plesala!

Danes pa je tako čarobnost pristona, da je že kar otipljiva!

Ljubek dan!

Cmok! Cmok!










P.S.: Danes pa je sonce zalilo našo zasneženo pokrajino! Naj tako zalije sreča tudi vaša srca!!! Shania Twain - That Don't Impress Me Much (https://www.youtube.com/watch?v=mqFLXayD6e8)

Ni komentarjev:

Objavite komentar