petek, 26. januar 2018

Novo! Vsak dan!!!

Danes sem naredila nekaj drugače. Kaj je zdaj novega? Vsak dan nekaj. Samo, da je. In ker lahko.

Že zjutraj sem se lepo uredila. (Presenečenje?!!) To pomeni, da nisem bila več v pidžami in spalni srajci. Sem pa se navadila nekaj drugega. Pisanje v postelji. Potegnem oddejo do kako daleč gre, da še vidim kaj ven. Potem pa pišem.

Včeraj zvečer se je zgodilo nekaj neobičajnega. Nekaj sem dobila idejo, kaj bi lahko. Naslikala do konca. Seveda sem pustila barvo teči, ker je tako potem boj zanimivo, ko sama izbira poti. Po platnu.
Potem pa, kosem še delala drugo sliko zraven, pa se je nekako čopič zahakljal za lonček z barvo. Vse je pljusknilo.

Ne tako, da bi se naredil curek in ena luža! Ne! Sunkovito je vse špricnilo po vsem okoli. Po tleh. Same bele pike! Kako sem hitro brisala. In se smejala zraven. Ura je že res bila pozna in nisem si predstavljala, da bom še tako pozno tla brisala…

Slika pa je odlično uspela. Ta drugi ognejmet barve se je ni niti dotaknil. Niti pikico. Škoda!

Super je ustvarjati po platnu. Večina. (Večinoma po platnu!!!) Zabavno!

Zdaj pa sem se povabila na kavo! Kako je dobra. In že vnaprej je prijazna natakarica vedela, katero bom. Seveda belo! Vedno dobima tako lepo dekorirano. Kako se  to sploh reče. Dekoracijo iz penice… Zelo lepo se potrudijo. To pa res. Pa še celo sedežno imam zase! Kaj še je lahko lepše!?! S tem, da je ambijent čudovito okrašen. Z okusom in smislim za skaldnost podrobnosti. To ful cenim!

Rada imam tako razvajanje za dušo. Sprehod zjutraj. Sonce, ki še nežno obsije vsako travo. Tako lepo se odseva od ribnika. Vse žari v zlatem. Obožujem povezansot z naravo. To mi vdihne tako notranje zadovoljstvo, radost, lepoto. 

Ljubek samosvoj dan! Nekaj novega danes!

Cmok! Cmok!









P.S.: Sonce si in bodi sonce! 

Ni komentarjev:

Objavite komentar