sreda, 24. januar 2018

Fokus. Sreča!!! Vedno!!!!!!!!!

Danes imam čas za toliko meni dragih stvari! Zato bom kratka… Upam.

Nič več me ne ustavi.

Fokus.

Želim se počutiti dobro.

Skozi.

Vedno.

Vedno več.

Če se ne počutim dobro, se želim počutiti boljše. To je potem cilj.

Kar iščeš, te išče.
Rumi

Kako lepo je to povedano! To pa mi tako polepša dan!

In še nekaj navdihujočega me je danes zasledovalo in me prevzelo!

Sledi svojemu sijaju! (Follow your bliss! Joseph Campbell) Točno temu je danes namenjen ta dan! In ničemur drugemu!!!

Življenje je tako izjemno. Popolno. Oblaki zunaj so tako čudoviti.

Sreča. To je edini cilj danes. Saj ne, da že ne bi imela dobre osnove. Ampak danes pa res imam čas! Zase! Popolnost! Čisti užitek!

Zakaj ne bi bil vsak dan tako poln strasti in veselja? Že zjutraj sem se počutila izjemno z mojo meditacijo. Saj ne vem, kaj pomeni moja. Pač, čas za meditacijo. Moj čas namenim meditaciji. Poslušam valove in neznansko uživam.

Danes dobim čevlje od čevljarja. Šla sem v Hoče, in mimogrede sem si želela dati petke k čevljarju popraviti. Pošta. Za pošto lesena hiška kot od muce Copatarice. Čakaj malo. Tukaj bi naj bil sladoledar. Tam naprej so že hiše. Tu vmes bi moral biti čevljar. Opa! Naprej ni! Nazaj ni! Pa kje je ta lesena hiška? Ni. Ni več čevljarja. (Ati mi je povedal, da ga že sigurno pet let ni več tam... Samo za info!!!)

Saj vem. Potem sem našla nekaj ulic stran, kjer živim, čevljarja. Kdor išče, ta najde. Zdaj sem si še omislila en projekt. Rože na čevljih… Opa! In danes si že lahko grem po njih!!! Juhu!

Ljubek pisan dan, poln sijaja!

Cmok! Cmok!










P.S.: Sledite svojem usijaju, moje drage, moji dragi!!! Caro Emerald - Back It Up (https://www.youtube.com/watch?v=jo1cyl0QbWo)

Ni komentarjev:

Objavite komentar