nedelja, 10. december 2017

Magičnost razvajanja...

Ne morem dovolj poudariti nujnost kopeli! Točim si kad! Do polnosti, tople, skoraj vroče vode! Slišim do dnevne sobe, kako se nataka. Vsipam si sol vanjo, polno, dišeče!

Potem pa kar naredi: kšššš! In vse stres, napetosti izginejo. Kopel ni več užitek! To je nujnost. Noter grem napeta, tudi če sploh nimam za kaj biti! Ven pa pridem kot prerojena. Nova. Dišeča. Sveža. Mehka. Lahkotna. Razbremenjena.

Ne samo, da je kopel blagodejna, čarobna je. prižgane svečke na kadi, ki se tako lepo pozibavajo v igrivosti plamenov. Traja samo petnajst minut, učinkuje pa izjemno dolgo. Kar stopi me. Kot sladoled, ki je skoraj boljši malo mehki in ne čisto trd kot led. Penast. Puhast. Prelit s čokolado. Uh, še ena moja razvada. Ki je že skoraj vsakdanja.

Kaj pa palačinke s smetano in milka čokolado! Uh. To so mi zadnjič sodelavci naredili lušte. Ni sem se jim mogla upreti. To pa je popolnost. Fondi. Noč. Pečenje palačink v kar dveh ponvah. Dobra fora! Potem pa tako slastno. Čokolada mi je kar po rokah dol tekla… Izjemno! Dobro! Užitek!

Ljubek dan poln razvajanja!

Cmok! Cmok!








P.S.: Res je! Danes je ta dan! Pointer Sisters - Fire (https://www.youtube.com/watch?v=K9S5EZgIJck)

Ni komentarjev:

Objavite komentar