ponedeljek, 11. december 2017

Samo sreča!

Je res lahko na vse odgovor sreča?

Če gledamo v smer preteklosti, nečesa neželjenega, ne morem biti srečna. Fokus proti sreči. Potem verjamem, da bo to naraščalo in naraščalo.

Norost je, če mislim, da bom kopala po stvareh v globinah brez dna, pa bom potegnila kaj drugačnega, svežega ven… Seveda mi spremeni pogled. Ozavestim karkoli. Ne rabim pa več kopati po tem znova in znova. Spoznano je. zažgem. Odpustim. Grem dalje.

Jaz sem sebi največja motivatorka… Vedno! Čisto vem, kaj sem mislila s tem povedati. To je že dovolj.

Sijem svobodo danes, da sem vse, kar sem lahko. Sijem srečo, da sem sijoča.

Danes sem poetična na meni najljubšin način. S kociko in kavo s cimetom. Kako je to dišeče in kako me poživi.

Res je! Uresničila sem si veliko željo. Čevlje! Ampak ne katere koli. Take! Mehke! Z muco notri. Udobni so kot copatki!!! Kako so ljubki. Skozi bi jih nosila!

Zunaj je še vedno tako lepo sonce. Prav paše mi. Zjutraj je bil tako lepi sončni vzhod. Ljubko je bilo. Vse ožarjeno od svetlobe. Vozila sem se z avtom. Poslušala sem nekaj po radiju. Trava je bila rdeča. Vsa rdeča. Ožarjena od svetlobe jutranjega sonca. Tako lepo.

Pri nas pa je bila trava bolj hrustljava. Ivje na njej jo je obrobilo v belo čipko. Kot čipkast travnik… Na lepem kraju smo doma. V lepi deželi!

Ljubim svoj dom! Ljubim to mesto!

Ljubek dan!

Cmok! Cmok!


P.S.: Ljubim ta dan! Pisano življenje vam želim! Bryan Adams - Straight From The Heart (https://www.youtube.com/watch?v=-ebtjgK8NNU)

Ni komentarjev:

Objavite komentar