nedelja, 3. december 2017

Dišeča ljubkost...

Gledala sem tako smešen film! Pa pravijo, da slovenski filmi niso dobri! Kaj dobri, izjemni. Zanimivi. Starejši je že. Šiška de luks. Smešno de luks. Super sproščujoče je bilo in res zanimiv preobrat in pestra vsebina. Pa pestri prizori in smešni! Razgibani dialogi!

Nekaj čarobnega je zunaj. V sneženju. V prižgani svečki na mizi. Okus vanilije. Nisem je polizala, da bi vedela, da ima okus po vaniliji. Samo diši tako. Zaenkrat. Je pa tako sladka. Prav osveži in pocukra mi prostor…

Mesto je že tako lepo okrašeno. Ulice so tako lepo začinjene z velikimi kroglami. Kot kompot s cimetom. Dišeč po praznikih, domu, toplini... Vse je že bolj praznično.

Pa še to. Imam kavomat. Kako bi se to lepo slovensko reklo. Napravo za kuhanje kave. Kafetomat. No tistega, takega, vijoličnega… Kapsulo dam noter in ven priteče dobra kava. Dišeča.

In še prednost! Penilec mlekca! Uuuuuu! Zdaj pa še imajo nove okuse. Bolj arome. Računala sem, da bo sinu všeč vanijila z veliko mleka. Z okusom vanilije. Pa mu je premočna. Res pa je, da je ekspreso. Se mi pa zdi super za ta božični čas. Pa še v sozvočju s svečko je. Popolnost!

Danes, ko je nedelja, pa še luskuz zraven! Stepena smetana. Okus vanilije, penice, velika skodelica... moja ljuba. Pinki z napisom BE HAPPY! Tako vem, da je res vikend. Pa še ogromno časa imam, da jo spijem!

Ljubek dišeč dan po ljubezni, toplini srca!

Cmok! Objem!








P.S.: Naredimo si dan dišeč, da še je bolj vabljiv in prikupen... ELVIS Burning love   (https://www.youtube.com/watch?v=DcJac6OykfM)


Ni komentarjev:

Objavite komentar