sreda, 6. december 2017

Valjanje od smeha!!!

Ne vem, kaj je danes. Čarobnost. Kar nasmeh imam na ustih. Privlačim srečo? Rojena pod srečno zvezdo? Tako kot vsi…

Čutim povezanost z naravo. Radost. Dobivam prebliske, smeri, poti in uživam v njih. Obožujem jih! Sama ljubka presenečenja!

Všeč mi je predbožični čas. Lučke! Svečke na mizi. Adventni venček. Ljubko je. Razsvetljave po ulicah. Rada imam ta čas, ker se vse bolj umiri. Popoldnevi so tako bolj umirjeni, ker je že tema. Brez hitenja in opravkov, tako nimam kaj pomembega. Niti mi ni. Skupne dolge večerje. Čaj. Srkanje. Branje knjige. Poezije.

Priznam. Včasih mi je vse preveč zgoščeno. Preveč močnih besed skupaj, kar težko berljivo. Sprašujem se, kaj je pomen. Včasih pa pesem kar zazveni v menih. Najdeva se v harmoniji. Stični točki navdiha, lepote, ljubezni. Ljubim svoje življenje v polnosti tudi skozi poezijo.

Vsak trenutek dneva je poetičen. Dišeča kava. Zbujanje v topli postelji. Pretegovanje. Voda na obrazu. Sončni vzhod, ki ožari celo stanovanje. Vsak trenutek je čista popolnost. Priložnost za srkanje čisto počasi. Priložnost za užitek tega dragocenega trenutka. Čarobnost.

Tako sem se morala smejati! Tolkla sem že po tleh od krohota! Vse me je že bolelo. Cela sem se tresla od veselja! Bilo je tako smešno! Sin me je vlekel po tleh, za noge… Iz dnevne v spalnico. Kar tako za zabavo! Bilo je tako smešno, da še me zdaj preplavi veselje, ko se spomnim.

Ljubek dan poln krohota! Življenje je tako zabavno!!!

Cmok! Cmok!









P.S.: Smeh je pol zdravja, če ne celo!!! Sia - Cheap Thrills  (https://www.youtube.com/watch?v=nYh-n7EOtMA)

Ni komentarjev:

Objavite komentar