torek, 5. december 2017

Souživalke na potovanju...

Priznam! Bila sem po nakupih. S sokrivkami. Ali bolje souživalkami. Ali tudi sama. Vse mi je bilo super.

Včasih se za kaj skupaj navdušimo. Visoki škornji čez koleno. Ali samo jaz… Divje kosmata torbica. Kot kožušček od kurenta, samo bolj siva. In res je obožujem jo! Res je, da ne bi imela pravega kožuščka na sebi. Kožuščki so za cartati. Psi. Mucki. Spomnila sem se mojega ljubega psa Rikija, ki je bil sam kravželj. Kako mi je ležal pri nogah. Pogrešam ga.

Pa še to! Dobila sem zlate čevlje, ker zadnjič niso imeli več moje številke. Zaljubila sem se v njih. Dobesedno. Ker so tako udobni! Pa tudi, ker so zlati. Malo za popestritev in veseli december! Sem vedela, da jih bom našla. Usojeni smo si!

Nakupila sem si same take luškane stvarce, ki so mi res všeč. Pinki mucko. No mislim, živo roza umetno krzno, ki je izjemno. Lepo. Puhasto. No, saj nisem samo kičala. Imam tudi izjemno ljubko torbico. Presenetljivo majhno zame.


Sva bila v trgovini. Potem po navadi nakup kar v torbico zložim. Pa nič. Ni šlo. Sva pa nesla vse v rokah. Spravim pa v taškico ključe, telefon in denarnico. Pa še je prostora! To je že luskuz!

Potovanje je pomembno. K sebi. K pristnosti. K izraznosti. K srečnosti. To je to. Bolj kot lovljenje zunanjih zakladov je še bolj pomembno razkrivanje notranjih. To me tako bogati.

Saj ne, da bi imela kaj proti zunanjim. Rada imam kaj ljubko kičastega. Ampak raziskovanje notranjosti je bolj zanimivo, vznemirjenje je bolj dolgotrajno. Občutek pa je zmagovalen! To me tako osreči. Vedno!

Ljubek sijoč pinki dan!

Cmok! Cmok!










P.S.: Ljubezen je vsepovsod! Ta žgečkljiva rast!!! On Your Own by Emmanuel Dagher  (https://www.youtube.com/watch?v=77RJsaWMcwQ)

Ni komentarjev:

Objavite komentar