petek, 8. december 2017

Projekt: sreča!

Ne morem, da ne bi dneva začela s ščepcem Abrahama (Abraham Hicks, Esther Hicks). Tako zabavno jih je poslušati! Modrosti na zabaven in lahkoten način.

Kaj mi imajo danes za povedati…

Nisem prišla, da bi rešila svet. Niti nisem prišla, da bi vzpostavila svetovni mir. Ne! Samo sledim svojemu notranjemu vodstvu. (Zdaj pa je že preveč besed!)
Prišla sem, ker sem jaz projekt. Sama sem projekt. Projekt sreče. Projekt notranjega usklajevanja. Tukaj sem zaradi sebe in zaradi svojega zadovoljstva.

Projekt iskanja sreče!


Prišla sem, da demonstriram lastno srečo. To pa lahko potem navdihuje druge. Ampak to ni moja naloga. Vsak ima sam dostop do lastne sreče in notranjega vodstva do nje!

Vem, tako vedno noter padem! Tako me spravi v dobro počutje! Čisto blizu mi je vse, kar slišim. Mogoče pa je boljše, da priložim posnetek, da si ne razlagam kaj preveč po svoje. Tako in tako si! Ker tako je! Samo zame!

No tu je posnetek, v vsakem primeru priporočam!!! (Abraham Hicks 2017 - Resonance with inner being (https://www.youtube.com/watch?v=q1uy6wspwuo))! Izjemno!

Ljubek srčen dan!







P.S.: Danes pa projekt sreča! Lepota od znotraj navzven… Emmanuel Dagher: Beautiful World (https://www.youtube.com/watch?v=ySFO-RyQeqQ)

Ni komentarjev:

Objavite komentar