četrtek, 7. december 2017

Srečen konec! Vedno!

Gledala sem neki film. Zelo dober film. Šiška de Luxe! Ne kar neki. Bil je par. Šla sta narazen, potem oče ni mogel videti več hčerke. Toliko. Pa je prišel nazaj in rekel: »Pijem ne več, toliko! Pa nor tudi nisem več, kot sem bil.«

No za malo bolj sočnimi besedami! Ampak to je bistvo. Potem se je zgodila cela zgodba vmes, cela drama! Na koncu pa prideta skupaj, no že malo prej…

Tako ne gre vedno. Srečne zgodbe imam rada. Tako ali tako. Dokler ni srečen konec, še ni konec! Definitivno! Tako je! vedno! Zaupam v to!

V mojem primeru pa je srečen konec, da sva oba srečna! Oba mislim očeta od mojega sina! Ampak vsak zase! On ima življenje urejeno, kot mu je všeč. Jaz pa svoje, kot ga obožujem! Oba pa imava neizmerno rada svojega sina!

Ene poti se srečajo, se prepletajo… druge se prepletejo in potem se stikajo samo občasno. Pomembno pa je, da sem zvesta sebi, svojemu srcu, duši, poti… In drugi tudi. Ni finta v tem, da se on ali jaz prilagajava preko sebe. Za mir, za odnos. Ne. V tem ni prihodnosti. Vsak sva pot zase. In če naju najina rast in širitev držita na prepletenosti cest, super. Če ne se pač razplete. Ampak vedno v najvišje dobro obeh!

Ljubek dan poln pristnosti!

Cmok! Cmok!










P.S.: Življenje je tako enostavno! Polno dragocenih trenutkov! Vsak je čaroben! Vsi smo čarobni!

Bruno Mars - Just The Way You Are 

 (https://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk)

Ni komentarjev:

Objavite komentar