sreda, 22. november 2017

Samosvoja... cartljivka...

Sijano je zunaj. Kam bi šla na sprehod? Nekam bi šla. Kdaj… zdaj. Rada bi se bolj povezala z naravo. Tam se počutim tako dobro!

Včeraj sem videla tako lepi sončni zahod. Vsa reka Drava je sijala v takem odsevanju, kot da žari. Lepo je bilo. Čarobno. Vse je bilo obsijano in odsevalo svetlobo. Vse to samo zame!

Prej pa sem brala tako dobro knjigo. Ali je bilo potem? Kar potegnila mej v to. Svet sanj. Simbolika. Prehod reke. Kot nova pot. Iz blata v tlakovano cesto. Res zanimivo. Bom pogledala točno, kaj je bilo napisano. Tako hitro je minilo!

Imela sem tako lepo mačko, ki mi je vedno spala pri nogah. Lara! Tak je bila mehka in puhasta. Imela je dolgo dlako. Bila je tako lepe oranžno bele barve. Lepa je bila. Bila je ful samosvoja. To mi je bilo vedno tako všeč. Bila je taka cartljivka, ampak samo, ko ji je bilo!

Tako rada imam modrost mislecev. Vem, da so živeli v drugem času. Resnica pa je vedno ena. Rada to raziskujem. Zdaj sem trenutno pri Abrahamu HIcks, Esther. To mi je taki navdih. Osredotočnanje na srečo. Že zdaj obožujem svoje življenje. Zelo sem zadovoljna v tem trenutku. 

Nekaj bi rada napisala. Delila! Uh, zadnjič sem si kupila tako dober "šlaferog." Spalno ogrinjalo. No, bolj spalno haljo. Tako je puhasta in mehka, tako me zavije v toplino. Pa še nekaj je. Živo roza barve je! Čisto moj stil!!! Obožujem ga! Zdaj ko je sveže opran, pa tako lepo diši!!! Uuuuu!

Ljubim svoje ljubko življenje!

P.S.: Prosi in dano ti bo! Abraham Hicks . . . Ellie Goulding - Love Me Like You Do
 (https://www.youtube.com/watch?v=AJtDXIazrMo)

Ni komentarjev:

Objavite komentar