petek, 24. november 2017

Jasnost od znotraj!!!

Raziskovanje moje vseživljenjske strasti.

V nas živi življenjska modrost. Ta modrost živi v na s n predstavlaj slilo te moči, te energije, ki lije v polje časa in prostora. Gre za transcedentno energijo, ki priteka z območij onstran naših spoznavnih moči.

Ko izberete božasntvo za vzor in prepoznate njegov navdih, postane vaše življenje prosojno za trenscedentno. Pomeni, da živite v imenu trenscedence in pustite energiji, da se pretaka, namesto da bi se trudili za uspeh ali dosežke v svetu.

Večnost je zdaj.

Pomeni z eno nogo živeti v transcedentnem kot Bog.

To pomeni, da v meni deluje večna stvar. To je tudi pomen Budove zavesti, ki je vse vesolje in vi sami obenem.

Sledite svoji blaženosti. Doživeli boste trenutke, ko boste izkusili blažensot. In ko bodo minili? Kajti v tem je več gotovosti kot v odkrivanu, od kod bo naslednje leto pritekal denar.

Toda, če bodo spoznali, kje je središče njihove blaženosti, ga dodo lahko odbdržali. Mogoče ne bodo imeli denarja, zagotovo pa bodo srečni.

Blaženost vodi k transcedentni modrosti, ki je v vas. Ko torej bleženost zbledi, veste, da ste prekinili nabiranje in vrtenje energije. Poskusite si ga povrniti. Naj bo vaš vodnik Hermes, pes, ki lahko sledi vam nevidni poti. Tako uresničite svoj mit.
Živeti svoje življenje, zbrati in imeti pogum za vstajanje.

Vsak je vstopil v nevaren gozd na mestu, ki ga je sam izbral, kjer je bilo najtemneje in kjr ni bilo nobene steze ali poti.

Stopite v gozd, kjer je najtemnejši, kjer ni poti. Kjer je steza ali pot, je pot nekoga drugega, vsak človek pe je enkraten pojav.

Gre za to, da najdete lastno pot do sreče.

Vse to je povzeto iz knjige Josepha Campbella Poti do sreče. Priporočam!

Čisto je nagovorila divjost v meni! Mojo naravo! Pristnost. Sledi svojemu sijaju. Uresniči se. Božasnko, transcedentno se pretaka skozi mene. Akcija! Sem to, kar sem! In všeč mi je! Slikanje, sprehod, poezija, sami kofeinčki za dušo! Danes je moj dan!!!

Sledi svojemu notranjemu soncu danes! Čas je za jasno vreme!!! Objem!

P.S.: Ne morem si te pesmi izbiti iz glave... (...) Kaj pa to? Malo sladkorčkov za dušo. Bonbončkov... To sem pa našla čisto po naključju! Adijo, kako nora pesem! Noro dobra!!! Enya - Only Time
 (https://www.youtube.com/watch?v=7wfYIMyS_dI)

Ni komentarjev:

Objavite komentar