ponedeljek, 20. november 2017

Prikupno simaptično!!!

Nekaj simpatičnega in prikupnega je v pogovorih. Razkrivajo se vedno nove plasti. »Na to še niti pomislila nisem!«

Razkrijejo se novi uvidi. Pesimizem se prelevi v upanje in potem v optimizem. Čeprav nerada kopljem po stvareh, ki mi niso v užitek, ker nimajo dna.

Rada imam lahkotnost. Čudovita je, kot današnji dan. Sočna. Sijajna. Sončna. V vseh pogledih. Vedno se raje osredotočam na stvari, ki jih ljubim. To mi prinaša še več takih stvari. Rada imam svoje življenje. V polnosti ga živim. Malo po malo. Občutek imam, kot da ga živim čisto po svoje. Igrivo. Navdihnjeno. Polno.

Nekaj je res. Rada potujem. Malo sem gledala te vloge iz Pariza, Amsterdama, New Yorka… Bi šla. In tudi bom šla. Saj sem že veliko bila. Ampak zdaj bi šla še enkrat. V Starbucks na kavo… Ali pa… vsepovsod… po ulicah… v galerije… uživala bi v vsakem trenutku. Rada imam pustolovščine.

Letos sem bila v Egiptu in srečala sem žensko, ki je od tam! Kako zanimivo! Izjemno! Tako simpatična je bila! Moderna! Najbolj pomembno pa na hece!

V košari sem imela polno čevljev. Rdeče! Rjave z zlatimi pikicami. Bež. In seveda zlate. Rekla sem, da moraš imeti zlate čevlje (kot kraljica!). Čisto moj stil.

Zdaj že imam ene od Zare, ki se odlično nosijo. Pa še en tako ljubek puloverček zraven, ki se ujemata kot sorodni duši…

No, res moraš imeti zlate! Ti so tako dobri! Hudi! Pa je vprašala, če sem jih probala, da so res dobri! Pa kaj dobri! Najbolj dobri!!! Najboljši!!!

Najboljši dan do zdaj! Poln srčnosti in sreče!

P.S.: Obožujem čevlje!!! Ni pomoči! Niti je ne želim!!! Elvis Presley - Can't Help Falling In Love (https://www.youtube.com/watch?v=vGJTaP6anOU)

Ni komentarjev:

Objavite komentar