nedelja, 15. januar 2017

Kepca zavezništva... pššššš!

Danes dobiva obisk. Prijateljev. Para. Zjutraj sva že zgodaj vstala. Šla na tržnico. (Takoj.) Nič zavlačevanja… Splila sva kavo, ki sem jo danes jaz skuhala. Ljubi počne vse kaj drugega na wc-ju, sploh če je internet. Se ful zavleče. Dooolgooo ga ni. Res. Bila je tako prijazna branjevka. Vse nama je porihtala za ful dobro ceno. Kalčke! Njami…

Takoj za tem pa sem morala k sinu, samo da mu nekaj nesem. Seveda sem na poti srečala atija in mami. Nisem točno vedela ali mi mahata iz veselja ali mi kažeta naj kar tam ustavim sredi ceste… Klic. Seveda. Kavica. Na hitro pa že lahko. Ljubi me čaka, da »pomagam« čili doma kuhati… Ni bila tako kratka. Naročila sem si malo kavo. Amapk je bilo tako fajn kramljati, da se je malo zavleklo.

Klical je ljubi. Kje hodim tako dolgo… ni ostal brez besed. Rekel je samo nekaj. Čudovito! Pa ravno zdaj, ko me rabi! Potem pa še naju je ati poiskal… Pa še je on kapučino spil z nama. Seveda je razlagal, kako dobre kupičije je sklenil, da se mu je srce kar smejalo. Res se mi je bilo fajn pogovarjati. Na koncu smo se še objeli.

Ravno, ko sem parkirala pred njegovim blokom, me je klical. Pokliči me, ko boš pred blokom. Zdaj sem. Poglej v avtu za ključe, ti bom odprl. Že je stopil na balkon. Daj bolj hitro. Pa si pridi ključe iskati. No umiril se je. Vsaj malo. Pospravila sem stanovanje. Poskusila palačinke. Čili je bil odličen z morskimi sadeži samo zame. Objela sva se. Pocartala. Šla sem še po mleko v trgovino. Sedaj pa sediva na sedežni in čakava. Prihajata z akademsko zamudo. Karte bomo igrali. Tarok. To pa prav obožujem. Bomo videli, kako bo šlo. Vmes pa malo poslušava Love My Life (https://www.youtube.com/watch?v=j4ggyO-OFXU).


Kako je super, ko imaš zaveznico! Glede moških fint! Bilo je tako noro dobro druženje. Dragi je naredil odličen čili. Palačinke s skuto. Pa še zmagala sem… Obožujem nedelje! Kiss! Kiss! Love my life!

Ni komentarjev:

Objavite komentar