četrtek, 19. januar 2017

I love you, too!!!

Včeraj sem naletela na tako zanimivo vprašanje. »Kaj če ne bi več razmišljali o preteklosti in bili žalostni v zvezi s tem, kako so vas tretirali in bi začeli s sabo ravnati tako, kot naj bi ravnali z vami? Če bi bili svoj lastni sanjski partner, kako bi ravnali s seboj?« (http://www.anaomanovic.com/odnosi-vas-ubijajo-nezno/)

Seveda bi se najprej povabila v Pariz! Zaročila bi se na kolenih. Mateja, me vzameš za svojega ljubečega partnerja? Z diamantnim prstanom. Za vedno. Ob tebi sem najboljši moški, kar sem sploh lahko. Skupaj želim rasti s tabo, te razvajati kot boginjo, te spoštovati, te spodbujati pri uresničevanju sanj. Samo biti ob tebi. Te globoko in iskreno ljubiti z vsem srcem, dušo in telesom.  Skupaj se bova smejala, jokala in veselila. Moja pustolovščina je najino življenje. Seveda bi rekla, da. Da! Da!! Matej, tudi jaz tebe ljubim. Kaj za vraga si rabil tako dolgo, poznava se že celo življenje! Človek. Res!

S sabo ravnam, kot da sem vredna spoštovanja. Vredna sem ljubezni. Sem sposobna. Sem vredna. Sem izjemna. Sem čudovita, točno taka kot sem. Posvečam si čas. S sabo ravnam, kot da sem si najbolj dragocena oseba na svetu. Ljubim se. V polnosti.

Če bi bila svoj lastni sanjski partner, kako bi ravnala s seboj? Podarila bi si popolno pozornost. Povabila bi se v toplice. Pustila bi si dovolj počitka. Razvajala bi se z objemi, poljubi. Povedala bi si, kako sem si dragocena, kako se cenim, zaradi vsega, kar sem. Se ljubim. Stala bi si ob strani. Spodbujala bi se. Sebi bi bila najboljša prijateljica. Veliko bi plesala. Meditirala. Slikala. Dala bi si prostor za ustvarjanje. Bila bi izjemno lepo urejena. Povedala bi si, kako izjemno dobro odlično seksi izgledam. Pomežiknila bi si v ogledalu. Hodila na sprehode. Fotografirala. Kupila bi si šopek vrtnic, vsak dan.

Izjemno lepo bi bila urejena. Privlačno, kot da sem si resnično pomembna. Veliko bi se smejala. Lenarila bi s sabo. Bila dolgo v postelji. Imela bi zajtrk v postelji. Povedala bi si večkrat, kako se ljubim. Kako sem vesela, da se poznam. Kako sem vesela in rada v svoji družbi. Vzela bi si čas, da se globoko občutim in se pogovorim s sabo. Res bi si vzela čas zase, ko se mi ne bi nikamor mudilo. Nosila bi se po rokah kot boginjo. Cenila bi vsako svojo potezo. Vse bi si odpustila za preteklost. Če bi bila svoj najboljši ljubimec, bi si izbrala nežnost. Čas. Slow motion. Božanje. Toplino. Smeh. Lahkotnost. Igrivost.


Danes je moj dan, da si vse to dam. Čas zase s sabo. Se že veselim. Najprej Piramida, potem pa naprej akcija. Odkrivanje, raziskovanje novih načinov. Vdih ljubezni. I love you, too!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar