nedelja, 18. februar 2024

SEBI DA!

Kaj je izogibanje?

Odločitev, da mi nekaj ni pomembno, kot sem si milila, da mi je. Ali je to odločitev, da nisem za to na podzavestni ali zavestni ravni. To je neka oblika upiranja. Vse je dobro. Vse je zame.

Zdaj vidim, da odlašanje je znanilec, da nekaj ni zame. Rada bi pa povedala, da mi to jemlje energijo. Samo odločila bi se lahko, si priznala resnico, da mi ni, pa bi sprejela.

Sprejela in šla dalje. Ne pa da vlečem ta tovor iz dneva v dan kot breme odločitev na čakanju, ki me energijsko izčrpavajo. Dovolj imam.

Lahko rečem sebi ja.

Da! Sebi rečem da!

Veš kaj, vredna sem, da izbiram stvari, ki niso stvari, ki me osrečijo. Zdaj je čas, da to zares počnem. Ne rabim se opravičevati, ker si želim biti srečna.

Jaz izbiram srečo.

Rada imam svojo svobodo. Rada imam svoj lasten tempo, tudi če je v počasnem ritmu. To še mi je bolj všeč, saj meni naraven ritem.

Uživam v tem času, ko se vse tako navezuje na bližino in povezanost z bližnjimi. Rada imam svoje življenje v vseh pogledih. Rada se imam. Obožujem sneg, še bolj pa sonce, ki ga topi. Res imam čudovito izjemno življenje. Rada se imam v vseh pogledih. Božansko je. zares.

Iskreno.

Danes si želim, da bi si samo odpočila. Tako se veselim, da se ustaljujem. Še malo pa se vse vrača v moj naraven ritem. Zaupam, da je vse zame. Prav božansko je. Lepo. Izjemno. Dragoceno.

Rada sem del sveta in izkušnje svetega. Rada sem del naše meditativen skupine.

Danes želim dati najboljše, kar sem in najboljše, kar imam v svojem srcu. samo zaradi tega, ker se vse to občuti fantastično.

Ljubim svoje življenje. Ljubim svojo svobodo. Rada ima vse, kar postajam. Življenje me ceni in ljubi, jaz ljubim življenje in ga cenim.

Rada imam bližino. Bolj, ko jo imam s sabo, bolj jo lahko imam z vsemi okoli mene. Tako lepo dragoceno življenje imam polno lepih presenečenj.

Vse je zame. Čisto vse je zame. In čisto čisto vse je zares zame.

Zdaj pa sprejemam in praznujem, da je vse zame.

Res imam božansko življenje. Zares!

Ljubim svoje življenje!

Ljubek pristen igriv radosten lahkoten vesel smešen zabaven nagajiv pisan dan!



Življenje te čisto zares ljubi, kot bi rekla Louise L. Hay. Sprejmi to igrivost in uživaj življenje.

Že zdaj želim polno uživati! Na polne! Nič več čakanja!

Ni komentarjev:

Objavite komentar