torek, 20. februar 2024

RESNIČNA POVEZANOST!

Kdo sem v resnici? Jaz sem – jaz! Presenetljivo!

Saj vem, vem! Čudovito je biti jaz!

Imeli smo vikend v tišini ob meditaciji s Suzan Ashley in bilo je fantastično, izjemno. Toliko ur čiste tišine, kot mi ni preostalo drugega, da se umirim v sebi in se sprejmem. Pa sem se! Na začetku so mi misli kar begale sem in tja. Prišla sem že utrujena, ker smo renovirali dom. Manjkalo mi je spanja. Ta pobeg v meditacijo sem imela za počitek in sprostitev, pa je bila tako intenzivna! Proti koncu pa sem se že tako navadila, da mi je tišina prav odgovarjala! Bila je božanska!

Resnična povezanost s samo sabo se vzpostavi v tišini. Seveda mi knjige bogatijo svet in mi dajejo toliko uvidov. Ljubim jih. Nič pa ne prekosi povezanosti same s sabo. To pa je neprecenljivo.

Prej sem si dala peči krompir v pečico, ker ga obožujem! Naredila sem odštevalnik časa. Ob uri, ko bi že naj bil pečen, me je prešinilo, da verjetno že je. Nisem pa se vstala in šla pogledati, saj sem se zanašala na odštevalnik. Mimo je prišla mama in rekla, kako nekaj diši. Še vedno nič. Potem pa, ko je že bilo res skoraj dve uri mimo, pa sem le pogledala. Ni še bil zoglenel. Polovico sem ga celo pojedla, tiste bolj debele, ki so bili kar hrustljavi. Prešinilo pa me je spoznanje, kolikokrat preslišim svojo intuicijo in jo takoj premažem in glaziram z logiko. Pa saj sem naredila časovnik. Pa saj ne bo tako slabo. Pa saj ni tako… kaj pa jaz vem kaj. Vedno neki izgovori, ki so kar pri roki, da ne poslušam intuicije.

Zdaj vem, da je to nežen pogovor. Lahkoten. Mil. Delikaten. Dotakne se me kot prvi jutranji žarki sporočilo intuicije, ne kot žgoče aprilsko sonce. Čisto narahlo. Milo. Z milino. Nežno. Svečano skoraj. Če ne dam pozornosti temu trenutku, ga čisto zgrešim. Logika takoj vskoči in želim imeti nadzor. Tako kot je bilo v preteklosti. Ampak moje življenje ni v preteklosti. Moje življenje je zdaj! Jaz sem živa! Življenje se pretaka skozi mene! Nisem podatki. Suhoparna. Nisem zabetonirana. Nisem negibna. Vesolje se odziva name in jaz nanj. Vsi smo povezani.

Moja radost napolnjuje radost vseh.

Moja sreča napolnjuje srečo vseh.

Moja jasnost napolnjuje jasnost vseh.

Moje poznavanje sebe napolnjuje poznavanje pristnosti vseh!

Zato vedno pravijo, da se naj vedno vračamo k sebi. Mi smo del Boga. Mi smo delček Boga! (Mi smo del Boga je misel Suzan Ashley – Kassandre, ki jo obožujem! Pa še čisto res je!)

Pogumni smo, da smo se odločili za fizično življenje v tem času, da res prispevamo svojo luč! Samo zato smo tu, da smo srečni! To je naša luč! In naša luč je pripravljena da se širi! Na veliko in na vse strani! Imamo podporo vseh, vsega Vesolja in še dlje!

Danes pa res uživaj ta dan!

Ljubek pristen kreativen srčkan sijoč jasen lahkoten živahen zabaven harmoničen dan!



Življenje je radostno v vseh pogledih! Uživaj v njem!

Ni komentarjev:

Objavite komentar