sreda, 21. februar 2024

TI SI POT, KI JI MORAŠ SLEDITI!!! Lars Muhl

Življenje je čudovito. Ne vem, zakaj to želim vedno napisati najprej. Je to moja nova mantra? Če pa je res! Življenje je čudovito! Iz enega fantastičnega trenutka v drugega.

Lepo življenje imam.

Mislim, da je tudi film z naslovom Čudovito življenje, ampak je že toliko časa nazaj, ko sem ga gledala, da se več ne spomnim, kaj je bilo točno.

Zakaj bi morali biti padci, nihanja, doline? Lahko je sprejemanje, da sem tu, kjer sem in je življenje vseeno čudovito. Saj tudi je. Ker je res!!!

Zakaj bi se omejevala?

Ves čas lahko živim udobno, lagodno in lepo. Ves čas!

Pa če po resnici povem, zares tako živim. Čisto zares! Božansko!

Mami mi je rekla, da vedno sliši napovedovalko, ko reče, da je dobro, pa še boljše postaja! Kako mi je pa to všeč! Ne samo, da je že zdaj dobro! Še boljše postaja!!!

Življenje je lepo!

Praznično!

Včeraj sem brala tako lepo knjigo, ki mi odpira srce, Lars-a Muhl The Grail, v kateri je pisalo: »You are the path you must follow.«

To pa sem bila tako… VAU in še bolj vauuuu! Res je! Jaz sem pot, ki jo naj sledim! Jaz sem pot, ki jo naj sledim!!! Jaz sem pot, ki jo naj sledim!!!!!!!

Pa še res je!

Vsak zase točno vemo, kako bi naj živeli, pa ne! Razlogi pa so, da to ni normalno!

Danes pa praznujem svojo čudnost in lahkotnost! Danes praznujem svojo drugačnost! Danes pokažem svojo čudnost tudi navzven!!! Danes praznujem svojo čudovitost. Nekateri ljudje me pač ne bodo marali, ne glede, kaj vse jim pojasnim ali naredim. Noben trud ne bo zmanjšal prepada med nami. Karta od Rebecce Campbel mi je rekla, da naj pokažem svojo čudnost, ker obstajajo ljudje, ki to ljubijo z vsem srcem, z drugimi pa se naj ne trudim, ker mi bo samo preveč energije pobralo, ko bom potem zdravila te odnose v sebi. Danes pokažem svojo čudovitost.

Kako lepo življenje imam!

Karta je bila v resnici, da nisem za vsakega! Kako dobro! Res nisem! To pa je že treba iti nad navadnost! Sicer pa vsake oči imajo svojega malarja in čarobnost se skriva v vsakem, če jo je le pripravljen pokazati. Kopanja in iskanja zakladov pa se več ne grem, ker to je poslanstvo vsakega posameznika, da se sprejme, vzljubi in živi svoje poslanstvo – sledi svojemu srcu!

Kaj češ, življenje je čudovito! Mi smo vibracija ljubezni, luči in svetlobe, ki postaja bolj in bolj otipljiva! Kako lepo božansko življenje imam! Juhu! Radost je v vseh trenutkih.

Pa še nekaj je dragoceno, polno občutenje zdaj – tudi to sem prebrala v Larsovi knjigi, ampak sem komaj zdaj zares slišala. Zdaj je pretočnost za božansko (čarobnost) skozi nas.

Pa če ni življenje zares lepo!

Uživaj ta sladksti sočen sijoč srčkan blažen mil veličasten dan!



Tudi ti si veličastna! Sprejmi že to! Dovolj je bilo skrivanja! Juhu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar