petek, 23. februar 2024

PRAZNUJ SEBE IN POVEZANOST S SVOJIM SRCEM

Veš kaj – veselica! Zakaj bi se upirala življenju, če lahko vsak dan praznujem, da sem lahko jaz – jaz. Jaz sem lahko točno to, kdo sem. Jaz sem lahko pristna. Jaz sem lahko izrazna. Jaz lahko izražam svoje ustvarjalne ideje! In veš kaj, to je vse razlog za praznovanje! Tako je pot vsem, ki se še ne morejo izražati in ki se ne morejo še postaviti zase lažja. Jaz se postavljam za vse – s tem, ko pristno izražam svoj višji jaz (dušo) – da lahko sami občutijo v sebi to moč in to naredi vsak zase!

Kako sem ponosna nase! Nikoli ne bom dokončano delo, saj vedno postajam več in še bolj pristna. Zaupam, da sem vedno v procesu, tako kot vrtnica – nikoli ne neha rasti, tudi ko je zima, počiva, da bodo njeni cveti spomladi še bujnejši in še več jih bo kot leto poprej. Tudi jaz sem vrtnica, ki ji je namenjeno, da raste. Cveti. Uspeva. Žari. Uživam v tem odpiranju iz popka v razcvet.

Všeč mi je, da so prazniki, ker imam – no, bom imela – čas za počitek. Vzela si bom čas zase, da bom šla na dolgi sprehod malo okoli. Narava me kliče, pa tudi samo poležavanje. Ustvarila sem si čudovit dom in zdaj želim zares uživati v njem.

Vleče pa me tudi nekaj na potovanje, samo še ne vem kam.

Včeraj sem povedala prijateljici, ki se je sprla s partnerjem, ker je bil nesramen do nje – da tudi ona potrebuje njega, da je taki. Tako lahko krepi vlogo žrtve in ne rabi nič narediti, samo odzove se kot vedno s psovanjem in zadiranjem nazaj. Tako sprošča malo po malo vso jezo, no obojestransko. Čas pa je, da postanemo odgovorni. Če se pomaranča stisne, nikakor ne more iz nje priteči jabolčni ali breskov sok, kot bi rekel Wayne Dyer. Torej, če imamo v sebi mir, ne more iz nas butniti jeza. Vse je izbira. Če se odločim, da bom v miru, lahko drugi delajo ravno, kar želijo – moj mir je odvisen samo od mene in mojih odločitev. Kaj mi je bolj pomembno, drame ali mir? Kaj pa izbiram? Vse je vaja. Vaja dela mojstra in mojster dela vajo.

Vsi smo v procesu učenja in vsak ima svoj čas. Lahko govorim in dajem nasvete koliko želim, če nekdo ni pripravljen slišati, mu lahko ravno narišem, pa bo spet ponavljal enako. To ni moje, da prebujam druge. Moje je, da sem pristna. No, na nek način pa sem bila pristna, ko sem iskreno povedala svoje videnje. Tako je!

Čas je, da postanem videna. Uživam v tem sijočem svetlobnem sijanju srca. Rada sem na svoji srčni poti. Uživam vsako sekundo. Ljubko življenje imam. Res mi je lepo.

Ljubek srčkan sijoč pristen lahkoten nagajiv pristen zabaven harmoničen kreativen celovit žareč dan!



Življenje je blagoslov! Ti si blagoslov! Praznuj življenje! Praznuj sebe! Čudovita si!

Ni komentarjev:

Objavite komentar