četrtek, 22. februar 2024

MILIJON SONC SRCA!!!

Življenje je lepo! Zares! Danes je moje življenje čudovito! Počasi se pretaplajm v nove oblike razsežnosti sreče. Občutim ta trenutek. Občutim mir. Občutim veselje. Občutim prazničnost. Vse to občutim.

Spomnila sem se besed Wayna Dyerja: »Ne umri s svojo pesmijo še v sebi.«

Kako lahko danes izrazim svojo unikatnost?

Samo sem.

Lepo sem se že oblekla. To je že nekaj. Naredila sem meditacijo. Pojedla sem svoj najljubši zajtrk – smuti iz jabolk in banane z dodatki kokosa in rozin, pa še skrivna sestavina. Zdaj pa pišem, kar je moja pesem. To je moj izraz mene.

Rada pa tudi potujem. Bila sem pri morju in tako sem oboževala sončni zahod, ko je morje strastno in močno udarjalo ob peščeno obalo, palme so se divje zibale v vetru in čolni so plesali po ritmu valov. Kam me bo pot nesla naslednje? Komaj čakam.

Zdaj pa imam drugo misijo, da si pospravim moj dom. Tako bo res moj dom in naselila se bo v njem nova energija. Prav čutim, kako me dom magnetno privablja in kako se mu ne želim več upirati. Zdaj se mu bom vsa prepustila. Vsa se bom mu predala. Zaupam v zlitje in nove začetke. Zame je to izraz pristnosti. Končno vem, kdo sem in to me neskončno osvobaja. Zdaj sem lahko čisto pristna. Kako veselje. Moje rože že polno uspevajo. Kako so blažene, da imajo tako veliko svetlobe. Tudi jaz najbolj polno uspevam na svetlobi. Nekje sem prebrala, če imam obraz nastavljen soncu – svetlobi – so sence vedno za mano. Ni potrebno nesoočanje s sencami, ampak kaj če bi se tako zagnano ukvarjal s tem, kar pa je dobrega v mojem življenju in meni? Kaj če bi se tako zagnano ukvarjala s svojimi dobrimi lastnostmi, dobrimi spomini in sanjami srca? To pa bi polno uspevala in cvetela.

Vse, kar ni svetloba, pa je prav, da pride na plano, da jo ljubezen presvetli in razkroji v bogato gnojilo, da še lahko bolj polno uspevam v tem trenutku. Čas je za razprtje popkov! Zdaj pa je naš čas, da postanemo svetlobni miljonarji, kot bi rekla Suzan Ashley, ali nekaj podobnega, da se energija, ki jo prispevamo svetu neštetokrat pomnoži – zato smo prišli in to je naše poslanstvo.

Zdaj pa uživanje!

Koliko ljudi nam je vsajalo krivdo in sram, da so nas lahko bolj držali v znosnih okvirjih normanosti ali v strahu, da smo bili bolj ubogljivi? Zdaj se poslavljam od vsega tega! Pa kaj, če nisem, kot me želijo drugi! Pa saj nisem prišla kot njihova sužnja ali dober duhec, ki jim izpolni vse želje! Sami so odgovorni za svojo srečo, ne pa jaz! Tako je! Jaz pa sem odgovorna za svojo srečo! in ugajanje njihovim željam in potrebam in nujnostim in dramam ni moja sreča! Ne gre več tako, da bi jaz naredial vse za njih, ko sami ne bi naredili nič ali bore malo! Kakšna osvoboditev! Spet! Juhu!

Ljubek svoboden pristen nagajiv lahkoten unikaten srčkan sijoč dan!



Sledi svojemu srcu! Ima kapaciteto milijonov sonc, da širi ljubezen! Najprej pa osvetli svoje življenje in poskrbi za svojo srečo! Juhu! Življenje je lepo! Saj veš, življenje je lepo! Pa saj veš, kaj bom napisala, življenje je čarobno! Uživaj ga! Vredna si tega!

Ni komentarjev:

Objavite komentar