ponedeljek, 27. november 2023

SVOBODA JE NAŠA OSNOVNA PRAVICA! VSI SMO SVOBODNI!!!

Življenje je lepo! Zdaj!

»Ž3eujzh0i« je napisal maček, ko mi je skočil na tipkovnico. Tako je topel in pregret od sonca, sploh ker je črn. Skupaj še loviva zadnje žarke dneva, se malo pogrejeva na soncu. Čarobno lepo je! Pravi blagoslov je sedeti na soncu in biti v elementu ustvarjanja. Res imam lepo življenje.

Danes sem bila v knjižnici in začeli so se jesenski meseci. Veselim se, da bom potem brala. Našla sem same zaklade in komaj čakam, da mi pokažejo skrivnosti, ki jih nosijo v sebi.

Nekaj je v soncu čarobnega, ki me presvetli v dno duše. Tako rada mu nastavljam kožo in obožujem, da lahko srkam vse svetloben kode, ki jih nosi v sebi. Nerazvozlano resnico, ki jo zna prebrati samo srce in jo tudi dešifrirati. Pa kdo bi rabil karkoli razvozlati, če sedim na soncu in kar direktno srkam vse, kar mi daje. To pa je zdravilno. Mačke že vedo! Mačke so modre in samosvoje. Veliko se lahko naučimo od njih.

Nekaj se dogaja, pa sem lahko vseeno srečna? Lahko sem. To pa me tako osreči! Ne glede na vse, imam možnosti izbire sreče! Samo zato, ker sem izstopila iz vloge žrtve in zaupam – kaj zaupam – zares VEM, da sem močna.

Življenje je lepo in čarobno. Zdaj!

Včeraj smo imeli na skupini imeli tako lepo misel pripeto, da bomo srečni, ko bomo in je bilo vse prečrtano. Nekako tako:

»Srečna bom, ko:

·         bom bogata,

·         imela sanjskega partnerja,

·         imela popolno službo,

·         imela boljši avto,

·         imela hišo.

SREČNA sem zdaj!«

Pa to je čisto res! Pa kaj bi čakali zunanje okoliščine, da se obrnejo, če pa smo lahko srečni kljub vsemu. Danes se bom potrudila samo za en odstotek, da sem srečna bolj kot včeraj. (To je danes moje sedenje na soncu. Pa tudi nogavice z limonami pomagajo, pa rumena majica in nasmeh na ustih.)

Jaz izbiram. Jaz odločam, kam bom dala svojo energijo. Želim jo uporabiti za graditev sreče in veselja vseh pogledih. To pa je resnična čarobnost.

Spet me je prišel maček malo pozdraviti, saj še je samo tu pri meni sonce. Kako nama je bilo lepo, ko sem v spalni vreči gledala zvezde, on pa mi je ležal pri nogah. Tisti dve noči je bilo polno zvezdnih utrinkov. Čarobnost.

Ponoči je sijala tako močna luna, da je bilo vse osvetljeno skoraj kot po dnevi. Res je bilo lepo. Hitro najdem kaj lepega, če se le ustavim. Imam tako srečo, da me vedno čakajo tako zanimive stvari. Res imam srečo. Vse se dogaja bolj spontano in tekoče, ko sledim vodstvu.

Neverjetno pa mi pomagajo afirmacije, da se spet naravnam na srčno stran.

Slutim, da sonce nosi v sebi moč, ki presvetli vsa naša življenja in jih oblije s svetlobo, da še bolj pristno sijemo. Zakaj ne bi dovolili Ljubezni, da nas vse prežarči in da zares živimo z vsem srcem in tudi ljubimo z vsem srcem… Danes je dan, ko se odločajmo bolj in bolj za svetlobo, vse ostalo pa pustimo zadaj, ker ni vredno naše energije in časa. Dovolj je bilo! Svobodni smo in lahko namenjamo svoj čas in svojo energijo vsemu, kar je resnično pomembno – LJUBEZNI. Ustvarjanju čarobnosti!

Imej se rada danes na polne, čudovita si!

Dragocena si. Vsi smo dragoceni, kot bi rekla Kassandra – Suzan Ashley.

Ljubek pristen nagajiv navihan čaroben lahkoten jasen živahen iskren lahkoten srčkan hvaležen blažen kreativen dan poln smeha!



Uživaj življenje! Uživaj v sebi! Zdaj je čas, da se res počutiš živo. Življenje je čisto uresničenje in drzna pustolovščina. Izbiraš mogoče to danes?! Ne glede, kaj izbiraš, izbiraj Ljubezen!

Ni komentarjev:

Objavite komentar