sreda, 26. december 2018

Razkošje!

Kako sem hvaležna, da imam danes čas za raziskovanje. Komaj čakam, da se peljem do gradu! Juhu! Tam pa je tako božanski razgled!


Še bolj pa me veseli, da imam čas za raziskovanje duše! To pa mi je čisto razkošje. Jaz. Tišina. Ali nežna glasba. Nešteto prostih listov za pisanje. Raziskovanje globina moje duše. Igrivosti. Srčnosti. Ljubezni. Rada odkrivam svežino in živost v sebi!

Moje življenje je dragoceno! Danes! Tukaj! Danes je tudi čas za razvajanje! Tako polno kopel sem si natočila, da sem bila cela potopljena v vodi. Začelo se je tako, da sem si natočila prevročo vodo. Potem pa sem morala dolivati toliko mrzle. To pa je bilo razkošje!

Preurejala sem si stanovanje! Zdaj pa imam luksuz! Tako prostorno je! Diha! Toliko svetlobe je v njem! pravi užitek! Prav prosojno je za svetlobo!

Kaj pa jaz!? Sem kaj prosojna za sijaj v meni? Mu dopuščam kaj, da se izrazi? Sije skozi mene… Lahko zažarim v lučkah pisanih kot na božičnem drevescu! Tako lepo barvito sijejo v temi. Kaj pa jaz? Sijem v svojih pristnih barvah? Tako uživam danes, kot že dolgo nisem! Prav vzela sem si čas zase! Prav namenoma! Brez dolgega (ali kratkega) seznama. Samo sem. in šla bom samo tja, kamor me vleče! To pa je razkošje, ki si ga bi rada večkrat privoščila! Čista lepota!

Res je fajn! To pa je čisto razkošje! Počutim se tako zadovoljno! Lepo življenje si ustvarjam! Prav uživam v njem! Počutim se kot bi gledala stoto epizodo nadaljevanke, ki pa ima srečen kones. Ampak že danes je prav zanimivo!

Kam me vodi pot danes? Kam me vodi srce? Grem? Pridi!

Ljubek srčen prazničen ljubek kičasto srečen pocukran ljubek dan!

Cmok! Objem!












P.S.: Lepo je, ko sem lahko samo jaz, pristna. To pa mi je največji privilegij v življenju sploh! Barvitost mene se izraža vsepovsod skozi srčnost, toplino, prijateljstvo. Tako je! Naj še bolj napolnijo naša življenja resnične vrednote. Papa Americano  (https://www.youtube.com/watch?v=ZXyEiGnkYms)

Ni komentarjev:

Objavite komentar