ponedeljek, 24. december 2018

Kam!?!

Kako uživam v klepetu. Brala sem tako zanimivo knjigo. Ni bila niti malo podobna meni. Nič. (Malo!)

Ampak bistvo je pa bilo izjemno. Sporočilo je bilo izjemno. Poistovetila sem se z deli, čisto, ko je sledil svojemu srcu, ne glede na vse. Neprecenljivo. Bom se čisto posvetila tej knjigi, ker si res zasluži prostor čisto zase.

Rada pogledam kak dober film. Ampak zadnje čase odkrivam mojo strast, branje knjig. Saj berem vsak dan nekaj. To je sigurno, kot sončni vzhod in zahod zjutraj. Samo tako, da celo knjigo preberem na mah. Ne izpustim je iz roke, dokler nisem čisto do konca, to pa sem že skoraj opustila. Večer sem brala tako dolgo, da je nisem prebrala do konca! Padem čisto v zgodbo in ne morem nehati. To pa obožujem. Razplet. Še prej zaplet. Čisto srčno pisanje.

No, saj kak dober film bom tudi pogledala!

Kako mi je fajn biti to, kar sem. Ne, kar sem. Kdo sem. Kot duša. Naj postajam vedno bolj pretočna za dušo, se pretaka skozi mene. Naj sije s svojo svetlobo in lepoto v polnosti. Uživam v tem.

Včeraj mi je kolega rekel, da imam modre oči. Tako modre, čisto modre. Res? Vedno sem mislila, da imam sivo modre. Kako mi je to fajn. Pač polepšal mi je dan. Čeprav je tako vseeno, kake oči imam. To sem jaz.

Kaj zdaj mi točno to? Kaj je že tu tema? Vem. Pridejo taki dnevi. In zdaj že komaj čakam, da grem na kosilo! Kako se že veselim! Božansko! Klepet. Sproščenost. Igrivost. Pristnost. Radost. Veselje. Smeh. Zgodbe. Pestrost. Lahkotnost. Dobra hrana polna okusov. Mogoče zato ne morem tako zbrano pisati. Uh, saj bo! Veselje pa tako! Moje najljubše osebe bodo na kupu!

Ljubek kičasto lep prazničen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Srce je moj kompas danes! Tako je! Pa tvoje srce, kam te vodi!? Mišo Kovač Kolajna od zlata (https://www.youtube.com/watch?v=HeMrCjZ9pwQ)

Ni komentarjev:

Objavite komentar