torek, 25. december 2018

Lahko kot pasulj!

Vedno in to res vedno poslušam Hay House Radio. Vedno je kaj zanimivega! Tam se dogajajo stvari in se govori in tem, kar me res zanima! Rada raziskujem dušo in globine. To me vedno fascinira! Raziskovanje sreče, pristnosti, poslanstva! (Zdaj ko smo že tukaj pri teh tako velikih besedah.

Visokoletečih življenjskih smislih. Kaj ni najlepše biti samo v tem trenutku. Pisati. (Zame!) In uživati ob kavi. Pustim pretočnosti, da se izraža skozi mene v polnosti. (Čakaj zdaj! Nekaj drugega sem želela napisati! Aja! To! Poslanstvo je izražanje pristnosti, radostna rast, svoboda izražanja in seveda sreča!))

Tam sem slišala, če se kaj želim naučiti, je najbolje, da druge učim o tem. Takoj sem se spomnila na srečo in izražanje pristnosti. Ampak ne učenje skozi teorijo. Praksa, moja draga! Praksa!

Danes sem definitivno srečna. Kar tako. Ker imam rumeno črtasto majico oblečeno in rumen pulover čez. Pa še najbolj udobne pajkice, kar sem jih našla! Kako me pa to osreči! Božansko! Pa še zato, ker imam prosti dan! Tako! Prostor za uživanje tega trenutka in za to, da lahko resnično delam, kar si želim! Danes je ta dan, ko še bom skuhala nekaj novega! Upam, da uspe! Komaj čakam!

Joj! Saj sploh nisem želela o tem pisati! Slišala sem na radiu (Davidji!), da je on slišal od nekoga.

Izbereš, napišeš petindvajset stvari, ki si jih želiš uresničiti v življenju.

Napišeš!

Potem pa obkrožiš pet najbolj pomembnih! To pa potem uresničiš! Zdaj bom začela delati seznam!

Prisežem! Glej! Bom jutri delila z vami naprej, kako se to razvija dalje! zdaj pa povzetek.

Napišemo petindvajset stvari, ki jih želimo uresničiti v življenju!

Obkrožimo najpomembnejših pet!

Vržemo se v uresničevanje!

Pa če je to lahko še lažje! Potem pa ne vem! Lahko kot pasulj! (To že tudi dolgo nisem jedla! Kaj bo danes za kosilo!?)

Ljubek pristen praznično srečen zabaven dan!

Cmok! Objem!












P.S.: Danes je najbolj čaroben dan do zdaj! Odpiram se vsem lepotam čarobnosti. Privlačim jih še bolj v svoje življenje! Srce je moj kompas! Tako je! Queen - A Kind of Magic (https://www.youtube.com/watch?v=0p_1QSUsbsM)

Ni komentarjev:

Objavite komentar