sreda, 20. junij 2018

Vemo! Bla! Bla! Bla!!!

Dan sem začela z lučko. In ne samo to! Namakala sem jo v kavo! Kako dober okus. Sem pa sem jedla tudi malo (ali vsaj nekaj) zdravo. Temna čokolada je bila oblita okoli. Dobro je bilo. Zdaj še imam samo kavo z malo sladoleda. Božansko!

Danes je tako lepi dan! Rada si uredim (zdaj ne vem, kaj je potrebno urejanja, likanja, točno…) po svoje. Samo sem in delam stvari, ki jih imam rada.

Tako zanimive pogovore imamo. Uh, kako me to razveseljuje! Prav obožujem globoke pogovore. To pa mi je tako veselje. Raziskovanje. Spoznavanje. To se mi kar koža naježi! Kot ježek na gozdni poti… (Kaj!?!)

Pogovarjali smo se o prejšnjih življenjih. Kolegica je rekla, da če obstaja reinkarnacija, bi v naslednjem življenju rada bila Indijanka. Zanimivo. Rada bi še bolj občutila to povezanost z naravo.

Kaj pa če je že bila? Seveda obstajajo prejšnja življenja. In naslednja tudi.

Ampak nič ni bolj zanimivo kot zdaj.

Zdaj je čar vsega kreiranja. Zdaj je moja moč ustvarjanja življenja v mavrici. Za nič na svetu ne bi izpustila te izkušnje.

Vsi že vemo! Pot je važna, ne cilj.

Pa res živim vsak dan, kot da je to del poti, poln avanture in pustolovščine? Ali samo prepisujem od včeraj, kaj sem že včeraj živela? Si upam biti sveža in hrustljava vsak dan sproti? Si upam poslušati notranji glasek in se potem tudi ravnati po njem? Si upam poslušati svoje srce v polnosti in tako tudi izpeljati dan?

Veliko že vemo. Res je! Ampak tako tudi živimo?!!!!!!!!! (Da ne boš mislila (mislil), da imam monologe! Tebe se tudi to dotika. Ja tebe mislim! Ne glej zdaj stran! Ku ku!?!)

Vemo! Vemo! Pa živimo!?!

Ljubek pristen dan!!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje je taka radost in razvajanje! Cher - Believe (https://www.youtube.com/watch?v=5Uu3kCEEc98)

Ni komentarjev:

Objavite komentar